• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Realnije ili ne, po meni nikako ta razlika koju pravi PT ne opravdava udar na performanse. Jer džabe mi sva ta ultra realna slika ako ću...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ima još jedan mogući razlog ovih nv cena, a to je da im raste potražnja za Ai čipovima, pa im proizvodnja ovih gejming čipova samo...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Šta ima da šljašti, žena stoji ispred zida... Meni je i dalje realnija off slika...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    ehem... nisi ni svestan koliko si u pravu decace...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    A najsmesnije je sto nvidia gasi podrsku za win 10 :troll: ok razumem da su vecina na 11 ali ono nisu bas svi. Znaci onako jedan poveci...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Cooler Master mwe gold 750w 16-18awg.Znači da su na drugom 8pincu stavili 18awg,taj deo mu je i izgoreo na karti.No,ovde nije samo...
  • Uruk
    Može biti i da je to, ali valjda većina kupaca prvo pogleda neke testove i uporedi... pogotovo sad kad je srednja klasa 600+$.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    A najsmesnije je sto nvidia gasi podrsku za win 10 :troll: ok razumem da su vecina na 11 ali ono nisu bas svi. Znaci onako jedan poveci...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Assassin's Creed Odyssey i Origins su po meni najinteresantnije. Medjutim moram da ti odmah naglasim da je Assassin's Creed Shadows i...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
  • Uruk
    Ja ne znam dal je nekom jasno šta nv radi sa cenama? Prvo su ugasili baš tu 5060ti 16 nebuloznom cenom, kao radili upsell 5070, a sad su...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Tomb Raider: Legacy of Atlantis.
    I joj se radujem ko dete za igarcku. Iskreno od svih Tomb Raider igara Anniversary i Underworld su mi dve omiljene igre. Koliko bi bilo...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Tomb Raider: Legacy of Atlantis sa Like Like.
    jedna od retkih igara kojima se radujem, iako sam pre 6 meseci prelazio onu remaster origigi trilogiju.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Assassin's Creed Odyssey i Origins su po meni najinteresantnije. Medjutim moram da ti odmah naglasim da je Assassin's Creed Shadows i...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
Vrh