• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    Ali AMD nema DLSS 4.5 i dosta vise sa taj AMD :box:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Kakva bitka? jel ti znaš koje su cene za te karte? 9070xt može da se kupi za ono što Nvidia traži za 5060ti 16gb, a performanse kao 9060
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Igram AC Shadows već par sati i baš je zamorno. Sviđa mi se kako se mala ninđa mačuje, kako se šunja, penje/pentra, ali igra kao igra...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Evo ga mali updejt posle male hebade sa receptima.. Elem za napolitanu : 1kg pizza brašna danubis ( nikako obično) 650-700ml vode 1g...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ali AMD nema DLSS 4.5 i dosta vise sa taj AMD :box:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Kakva bitka? jel ti znaš koje su cene za te karte? 9070xt može da se kupi za ono što Nvidia traži za 5060ti 16gb, a performanse kao 9060
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ljuta bitka.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi The Expanse: Osiris Reborn.
    Igra mi se ovo,ali mi deluje prebrzo za moje godine i reflekse. Inace volimseriju i zanima me kako ce se snaci u igri.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Pa oni sponzorisu i favorizuju svoje kartice, otud nedostatak podrske i drugacijeg prikaza slike kod AMD kartica, 9000 serija ima...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa oni sponzorisu i favorizuju svoje kartice, otud nedostatak podrske i drugacijeg prikaza slike kod AMD kartica, 9000 serija ima...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    @L@I0 Prvo da razjasnimo, ovde smo da razmenimo misljenje ne da se vredjamo. Ja tebi nisam pisao da lupas gluposti niti da si lazov...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Na Nvidia je bolji?
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mozes ,ali prikaz nije isti na AMD i NV karticama, imas u CP opcije iza RT i za PT pa eksperimentisi malo, PT drama ubija performanse.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mozes ,ali prikaz nije isti na AMD i NV karticama, imas u CP opcije iza RT i za PT pa eksperimentisi malo, PT drama ubija performanse.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mogu li da pokrenem PT u nekoj igri sa 9060 XT 16GB ili treba mnogo jača karta?
Vrh