• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Kurenzi ajd bolje pogledaj ove dve fotke, vidi se da su na PT senke umeksane kakve treba da budu, uzmi u obzir kompresiju na tube, ali...
    • 1787948417165.png
    • 1787948439343.png
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @L@I0 Prvo da razjasnimo, ovde smo da razmenimo misljenje ne da se vredjamo. Ja tebi nisam pisao da lupas gluposti niti da si lazov...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Evo ga mali updejt posle male hebade sa receptima.. Elem za napolitanu : 1kg pizza brašna danubis ( nikako obično) 650-700ml vode 1g...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ukratko: nije u pitanju novo obaveštenje, staro je već 3 godine. Podseća se i pominju se neke tehnike i operacije koje mogu postati...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ukratko: nije u pitanju novo obaveštenje, staro je već 3 godine. Podseća se i pominju se neke tehnike i operacije koje mogu postati...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Neću da me zrači ruter tokom noći :first:
  • Sinisavr
    Sinisavr je reagovao(la) na vladarko poruku u temi ASUS ROG Swift OLED PG27UCWM sa Like Like.
    Mislim da sam već jednom primetio da pominjete da je odnos dijagonala na monitoru 16:9, pa bih zamolio za objašnjenje koja dijagonala je...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Evo ga mali updejt posle male hebade sa receptima.. Elem za napolitanu : 1kg pizza brašna danubis ( nikako obično) 650-700ml vode 1g...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    https://www.imdb.com/title/tt0101252/
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    nije bas smesno ali naredjale se blic teme na vrh
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ja nosim kapu od folije... Da li se to računa?
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    ja bi voleo da sam automehanicar ili jos bolje - moto mehanicar
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    ethical penetration hackLer... imas kursovi za nji ali zahteva izuzetno poznavanje od mrezu i programatore da bi uopste mogao da...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    :rotf:
Vrh