• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Da to je to ali bih ti predlozio da uzmes narodnu verziju zbog DLC, Subject 2923. Ja to od sutra krecem. Ako sam razumeo DLC je povezan...
  • Sloba87
    Sloba87 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Pojacalo je odlicno, zvuk je jasniji i prostraniji tj. tkz. "zvucna scena je veca". Kad igram Vermintide 2, lako cujem specijale i...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Naruči neku dobru na dostavu, odigraj Forza 6 i vrati je za dve nedelje. I ovako ćeš je prodavati za max mesec dana.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Naruči neku dobru na dostavu, odigraj Forza 6 i vrati je za dve nedelje. I ovako ćeš je prodavati za max mesec dana.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Neka budem razapet na krst od negativnih komentara ali ja zaista ni pod razno ne bih kupio kartu sa 8GB rama.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A kakva je situacija sa ovim što danas pominje Pejić? Preporučio je zato što ima x16 pci express interfejs Trebalo bi da je ovo...
    • 1785344980256.png
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    nVidia gotovo da nikad nije imala dobre karte u niskoj klasi. 5050 je losa karta a jos je losije kad neko razmislja da na 1080p koristi...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    nVidia gotovo da nikad nije imala dobre karte u niskoj klasi. 5050 je losa karta a jos je losije kad neko razmislja da na 1080p koristi...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Srecna nova Godina.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    • 1000015850.jpg
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    mislim da je bolje dodati 30 evra za 5060 ako je tacna cena na kp jer po testovima je dosta brza od 5050 koja je tu negde sa 4060:
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ima ispod 250e rtx 3070 Ti ful pakovanje kolko hoces...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Tačno znam šta predlažeš, da isečem višak kablova i ofarbam sve u belo :troll:
Vrh