• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupio Xbox kontroler (BC Group), doneo Cady i kutija oštećena. Nadam se da nije kontroler.
  • I
    imz je pokrenuo(la) novu temu.
    pozz drustvo koju graf izabrati izmedju ova dva modela i ako nisu neke razlike asus mi deluje da bolje hladi Asus geforce rtx 5060...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupio Xbox kontroler (BC Group), doneo Cady i kutija oštećena. Nadam se da nije kontroler.
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Sloba87 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Danas stigao Topping A90D
  • Recoba20
    Recoba20 je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Mobilni do 100-150 evra sa Like Like.
    Ja imao Lumiu 830. I dalje zalim sto se to sve ugasilo, mislim da nikada ne bih presao na Android.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Veselin jbt ja klikno na tvoj (bigbang) link kad si ga ostavio i kucam gore rtx 5060, izaci mi gotove kofiguracije, laptope i jednu...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    na eponudi nisam nasao za manje od 40.000. na KP ne gledam nove stvari jer nemaju normalnu garanciju,
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam baš gledao preko kompa i bilo je za 280 mislim Ino3d. Sad nisam na kompu, ali vidim da ima giga za 125k forinti na iponu, to bi...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam baš gledao preko kompa i bilo je za 280 mislim Ino3d. Sad nisam na kompu, ali vidim da ima giga za 125k forinti na iponu, to bi...
  • Plauer1
    @Plauer1 : blokiran video
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da, zaboravih da navedem da se sortira od najniže cene.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Veselin jbt ja klikno na tvoj (bigbang) link kad si ga ostavio i kucam gore rtx 5060, izaci mi gotove kofiguracije, laptope i jednu...
  • Veselin
    Nije nova (ako mislimo na Planinara) :) Nove skuplje nego u radnji KupujemProdajem
  • Veselin
    Šta znam, ja bih ipak novu iz radnje kad je razlika par hiljada :confused: 280€ je oko 33.000, a u prodavnici 6.000 (50€) skuplje.
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na vladarko poruku u temi YouTube ili drugi public video klipovi sa Like Like.
    @Plauer1 : blokiran video
Vrh