• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Da, u medjuvremenu mi je AI naglasio foru tog "Na koriscenje". Ne bih to sam ukapirao na prvu.
    • brave_screenshot_chatgpt.com.png
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Novi korisnici mogu dobiti tv na korišćenje; tcl za dž, a za samsung/lg mora da se doplati. Iznajmljuju tv, kao ruter, npr.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Novi korisnici mogu dobiti tv na korišćenje; tcl za dž, a za samsung/lg mora da se doplati. Iznajmljuju tv, kao ruter, npr.
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Jel upoznat neko sa ovom promocijom? U cemu je fora? https://mts.rs/Privatni/BOX/pametni-tv-bez-naknade-uz-box
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Posle Remnant ovo mu dodje smjurija, nego ajd nesto da se igra.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Koja te muka naterala da to instaliraš? Trepni dvaput druže ako te woke/lgtv zajednica drži kao taoca, na vegan lebu I vodi uz Ubisoft...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Google games - Bejzbol sa Wow Wow.
    Najjaki sam [emoji23] Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Najbolje testiraj kod nekog frenda koji ima slicnu masinu i koristi taj tvoj softvrer. Sa druge strane jako je tesko utvrditi do cega...
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Da, hvala, Dak. Moguće da napajanje zeza. Nisam još rešio problem. Nije do onih podešavanja poput Fast Startup-a i sličnog, to mi je...
  • Dzoni1312
    Dzoni1312 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Imam jedno pitanje da li znate da neko pravi custom kablove trebaju mi 3 16AWG PCIE 6-Pin Y Splitter na Dual PCIE 8-pin
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Google games - Bejzbol.
    Najjaki sam [emoji23] Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
    • IMG_20260726_181509496_HDR.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    • 25295.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @Veteran Digitalnog Doba https://www.msi.com/Power-Supply/MAG-A1000PLS-PCIE5 216e nije skupo ima gpu zastitu.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    LTSC je ozbiljan Windows za korporacije, naravno da mora da radi štampač i sve osnovno.
Vrh