• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    LTSC je ozbiljan Windows za korporacije, naravno da mora da radi štampač i sve osnovno.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Koja te muka naterala da to instaliraš? Trepni dvaput druže ako te woke/lgtv zajednica drži kao taoca, na vegan lebu I vodi uz Ubisoft...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sviđa mi se Win 11 LTSC, volim što jednostavniji OS sa što manje smeća i glupavih programa ali već sam naišao na prvu prepreku, štampač...
  • Dakula74
    In the Grey 0/10 AI napisao tekst, ubacili poznate glumce i to je sve. Priča, priča, priča, dosadna priča. Nešto malo akcije na...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Posle Remnant ovo mu dodje smjurija, nego ajd nesto da se igra.
    • Screenshot 2026-07-26 13-31-29.png
    • Screenshot 2026-07-26 13-37-49.png
    • Screenshot 2026-07-26 13-41-45.png
    • Screenshot 2026-07-26 13-45-06.png
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Jbt @Veselin izgleda prošao kontigent "banana", a ostali pali... Sad mu je Srbija na dlanu...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sviđa mi se Win 11 LTSC, volim što jednostavniji OS sa što manje smeća i glupavih programa ali već sam naišao na prvu prepreku, štampač...
    • 1785065583579.png
    • 1785066878933.png
  • Veselin
    In the Grey 0/10 AI napisao tekst, ubacili poznate glumce i to je sve. Priča, priča, priča, dosadna priča. Nešto malo akcije na...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Google games - Bejzbol sa Like Like.
    Probao jednom, napravio 16. Kad ugrabim vremena vijam tvoj rekord :)
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Google games - Bejzbol.
    Probao jednom, napravio 16. Kad ugrabim vremena vijam tvoj rekord :)
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jbt @Veselin izgleda prošao kontigent "banana", a ostali pali... Sad mu je Srbija na dlanu...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Mozes (sve) belo opusteno da dodas :D
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    @R1zl4 @Pinocio Kada štampate (3d), da li mora da bude 100% sve od plastike ili možete da dodajete neke delove pre ili tokom...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako je implementirana u samo igru zove se AMD FidelityFX Frame Generation a preko drajvera je AMD Fluid Motion Frames Ali vezano za...
Vrh