• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Very nice... Odličan poslovni model. Naprave problem pa ti onda dodatno naplaćuju po premijum ceni sa bi ga rešili. :troll:
  • vladarko
    Bilo bi lepo da možeš, kao što @Beavis predlaže, da prebaciš sim karticu u ruter, ali mislim da to nije baš praktično.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Samson.
    Kad vidiš šta su sve nagurali u tih 10-15 gb i uporediš sa ovim od 50+ ili 100, ovo sve ipak izgleda vrhunski.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Samson sa Like Like.
    Indi igra, vecina i nema neku smislenu pricu, za to ti treba veliki tim + rezija+scenario+dramturg i to neki na nivou holivudski, a sve...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Balansirani kabl: https://www.techpowerup.com/348123/asus-introduces-rog-equalizer-12v-2x6-cable-for-gpu-power-stability
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Very nice... Odličan poslovni model. Naprave problem pa ti onda dodatno naplaćuju po premijum ceni sa bi ga rešili. :troll:
  • AlfaRomeo
    Pa ja bas to i hocu, tako nekad moram tv da delim da gledam yt, posto ako nesto skidam i upalim yt na tvu em mi se skida sporo em mi yt...
  • AlfaRomeo
    Probao sam sa kablom, nista se ne desava, mislim vidi ga pc, ali ne mogu da podelim internet, sad koliko sam citao mozda treba itunes...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Wow Wow.
    sredili i celulit u zadnjem updejtu. sad može konačno normalno da se igra :thumb: :D
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Samson sa Like Like.
    Evo sam se ja malo lozio od kad sam video Samsona pa poceo da pravim ulicicu. Sad ludilo koliko su oni kliktali i drndali asete da bi...
  • voodoons
    voodoons je pokrenuo(la) novu temu.
    1. Iphone XS, odlično očuvan, skoro pa kao nov. Sve original na njemu. - boja: crna - kapacitet: 64GB - baterija: servis - ekran...
    • ip12-1.JPG
    • ip12-2.JPG
    • ip12-3.JPG
    • ip13-1.JPG
    • ip13-2.JPG
    • ip13-3.JPG
    • ip13pm1.JPG
    • ip13pm2.JPG
    • ipxs1.JPG
    • ipxs2.JPG
  • vladarko
    Da li je bolja varijanta da se povremeno koristi mobilna pristupna tačka, priključivanjem putem wifi?
  • vladarko
    Najpogubnija varijanta po bateriju, tether mnogo troši i greje bateriju a još kad se dogreva i sa punjenjem bukvalno je urniše, ja sam...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Samson.
    Indi igra, vecina i nema neku smislenu pricu, za to ti treba veliki tim + rezija+scenario+dramturg i to neki na nivou holivudski, a sve...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Like Like.
    Meni je ok i nastavljam dalje da rešim ovo započeto. Ali iskreno da su vožnja i misije na nivou drivera, a tuča kao woriorsima, plus...
Vrh