• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Beavis
    Najpogubnija varijanta po bateriju, tether mnogo troši i greje bateriju a još kad se dogreva i sa punjenjem bukvalno je urniše, ja sam...
  • Beavis
    Tako je
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Samson.
    Meni je ok i nastavljam dalje da rešim ovo započeto. Ali iskreno da su vožnja i misije na nivou drivera, a tuča kao woriorsima, plus...
  • Tajmbandit
    pa iphone 16e, kad je izasao bio je recimo i gigatron 90.000, a u telenor, mts i td oko 150.000
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Ja sam ovo jedva završio. Posle prve one deonice počinje da se ponavlja, skupi tri rune,pa tri narukvice za troja vrata, pa tri baterije...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Samson.
    Mali je to tim ljudi koji je pravio, da je ovo uzela neka velika kuca bilo bi to mnogo bolje. Graficki su pokazali da UE5 moze da radi...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Balansirani kabl: https://www.techpowerup.com/348123/asus-introduces-rog-equalizer-12v-2x6-cable-for-gpu-power-stability
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Ko stari dobri Quake 1 i 2 :D
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Da je bar.. još kad se na to doda ponavljanje lokacija i kretanje kao u usporenom filmu prag tolerancije da se nastavi se drastično...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    To su sve igre do 10 sati za prelazak (po igri)...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Ko stari dobri Quake 1 i 2 :D
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Ja sam ovo jedva završio. Posle prve one deonice počinje da se ponavlja, skupi tri rune,pa tri narukvice za troja vrata, pa tri baterije...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Samson.
    Posle spucanih oko 20 sati igra me najviše podseća na the warriors i već pomenutog drivera. Pretpostavljam da je to bio i cilj, ali...
    • pcsx2-qt_2026_04_11_09_40_11_755.jpg
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Nemam ja vremena za to :D
  • vladarko
    Greška, čak nije ni 256, već 128 GB. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
Vrh