• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Samson sa Like Like.
    Evo sam se ja malo lozio od kad sam video Samsona pa poceo da pravim ulicicu. Sad ludilo koliko su oni kliktali i drndali asete da bi...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Samson.
    Evo sam se ja malo lozio od kad sam video Samsona pa poceo da pravim ulicicu. Sad ludilo koliko su oni kliktali i drndali asete da bi...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Like Like.
    Ja igram sa G7, on je mapiran kao xbox, jedino što nisam našao ono što su rekli da će biti menjanje brzina na donje tastere. Sad čitam...
  • владо
    владо je pokrenuo(la) novu temu.
    Stanje 10/10, ni najmanje mikroogrebotine na njemu. Perfetkno očuvan. Oko panela je još uvek fabrička folija. Korišćen nepune 2 godine...
    • 20260408_185906.jpg
  • Mr.Dzon
    Seriju? Ne.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Samson sa Like Like.
    Igra izgleda predobro- 1440p nativno sa RR=65fps
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na djukaapg poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Na kraju sam uzeo ovaj i3 racunar za 500 e, testirao sam ga u furmarku pokazao je stabilan rad i temp do maks 65 c, jedino je kuciste...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Samson.
    Ja igram sa G7, on je mapiran kao xbox, jedino što nisam našao ono što su rekli da će biti menjanje brzina na donje tastere. Sad čitam...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Like Like.
    ovo ima smek drajvera jos sa ps keca.
  • Dakula74
    Meni ds4 radi, ali ikonice su xbox.
  • Uruk
    Sve na ultra. Jedino blur i depth of field sam isklj. Primetio sam i da se ram malo više greje u ovoj igri nego inače. 4k quality radi...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Water cooling gallery sa Like Like.
    Mali rig update i prelazak na Antec Flux.
  • Dakula74
    Jel ti sve na ultra? 4k 5090 nativno ne moze 60fps, okreni obrni i bez toga igra je prelepa.
  • D
    djukaapg je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    I napajanje :) Moze i preporuka za to :)
  • Uruk
    Na 2k sam prebacio fsr native. Na 2k quality imam 110-120fps, ali CPU onda ide oko 70%. Mada nisam video opciju za RT. Vidim da su...
Vrh