• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Samson.
    Koristim DLSS nativno + RR. Tebi je pretpostavljam FSR na quality?
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Samson sa Like Like.
    Igra izgleda predobro- 1440p nativno sa RR=65fps
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Water cooling gallery sa Like Like.
    Mali rig update i prelazak na Antec Flux.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Samson.
    Na koju foru imaš 65? Meni ide oko 70 prosek 2k native, sve ultra. Brdo komentara o lošoj optimizaciji, onom benchmarking 5700x3d usko...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Samson.
    Igra izgleda predobro- 1440p nativno sa RR=65fps
    • 1775686318513.png
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je reagovao(la) na djukaapg poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Na kraju sam uzeo ovaj i3 racunar za 500 e, testirao sam ga u furmarku pokazao je stabilan rad i temp do maks 65 c, jedino je kuciste...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Iza prednjeg panela ima dva mesta za 2.5" SSD, vidi se da tu ide SATA napojni (pored napajanja). Ima i jedno SSD/HDD mesto ispod...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Napajanje.
  • D
    djukaapg je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Na kraju sam uzeo ovaj i3 racunar za 500 e, testirao sam ga u furmarku pokazao je stabilan rad i temp do maks 65 c, jedino je kuciste...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Iza prednjeg panela ima dva mesta za 2.5" SSD, vidi se da tu ide SATA napojni (pored napajanja). Ima i jedno SSD/HDD mesto ispod...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Bas lepo, na prvi pogled, ne odaje utiska stare masine.
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Veoma lepo veoma lepo ali dude dje su hard diskovi bre????? :ludnica::ludnica::ludnica::ludnica::ludnica::japonosan::japonosan::japonosan:
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Ostali neki delovi nakon nadogradnje glavnog kompa, pa dobih ideju za interesantnu mATX retro masinu. Specs: i7-3970X & Scythe Kotetsu...
  • vladarko
    Nisi gledao?
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Ostali neki delovi nakon nadogradnje glavnog kompa, pa dobih ideju za interesantnu mATX retro masinu. Specs: i7-3970X & Scythe Kotetsu...
Vrh