• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Kupovina novog PC.
    Mnogi su se bavili tom temom, sigurno je da ce negde biti penala, ali vrcinom nece, evo se i Dule malo bavio time.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Koliko god da je nebitno,ali moj poznanik je dobio neki jackpot u mozzartu, 500.000 e.. Boze koliko srece treba imati,ali eto,generalno...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Dosao ,ukljucio aparat neki za 200 din,krenuo da igra i samo pocelo da pisti,jackpot... :D Uplacen mu je novac,negde oko 350 miliona...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Šališ se? Oba brenda imaju jedan i po sat sa orginalnim dizajnom, ostalo sve 1:1 kopije poznatih brendova (IXDAO samo promeni kolor šemu...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Ručni satovi sa Wow Wow.
    pa da, sklopljen samo... isto kao i Made in Germany i Made for Germany... :D Sve dok ne stoji "Crafted in" kao kod japanaca ili...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    To više veze nema sa originalnim ruskim Vostokom. Čist kinez, ide NH35 sa aliexp koji ide u njihove mikrobrendove od 50e. Samo je Vostok...
  • Novatech
    Novatech je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic info sa Wow Wow.
    Dosao ,ukljucio aparat neki za 200 din,krenuo da igra i samo pocelo da pisti,jackpot... :D Uplacen mu je novac,negde oko 350 miliona...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja ne znam koliko su ove naše napumpane cene stanova u BG realne na duže staze kad ode narko-građevinska mafija sa vlasti..
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Dobio ili uzeo? Nešto ne verujem toj kladioničarskoj ćaci bagri. Sent from my SM-S731B using Tapatalk
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Kupovina novog PC.
    Naravno da nije tako. Još jedna biser izjava Dakule. 7800X3D se itekako pita da li je dual channel. Ako nekog zanima, i želi da kupi...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Kupovina novog PC sa Haha Haha.
    Ne gubi on nista i da ima jedan stap, x3d procesori nisu osetljivi na to.
  • DR4C0Ni4N
    Ovo, poslace ti besplatno sve sto treba, provereno vise puta. Ako ti se ne cimaju oni, imas na AliExpress-u te rezervne delove za par...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Kupovina novog PC.
    Odlično ako je tako za x3d. Kad je krenulo ovo sa cenama ram-a baš sam gledao neki test dual vs single channel, ali na 9600 ili 9700...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Koliko god da je nebitno,ali moj poznanik je dobio neki jackpot u mozzartu, 500.000 e.. Boze koliko srece treba imati,ali eto,generalno...
Vrh