• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Gaming monitor AORUS F027Q5P.
    1. Ograničenja kabla ili porta Pogrešan kabl: Za dostizanje 500 Hz na 1440p rezoluciji neophodno je koristiti DisplayPort 2.1 (UHBR20)...
  • G
    Gapi je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav..kupio sam novi gaming monitor AORUS F027Q5P i povezao ga sa DP kabelom ( ima vise opcija HDMI, TYPE C, itd) medjutim pointer...
    • IMG_20260316_145134.jpg
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Meni posle devet sati još uvek drži pažnju, ne mogu da procenim dokle sam dogurao, ali se nadam da je manje od pola igre. Prva lokacija...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Evo @Pjanovic ti nudi odmah 100e i da ti olaska odmah, sutra se nadjete na kucnoj adresi da ti ga podigne... Na monitor mislimo...:)
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Lag u CS2 `.
    Ja koliko se secam, tj to je jedino sto sam generalno i probao u cs ne vazi ono koliko ti je herza monitor toliko fpsa da imas.. cak i...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Evo @Pjanovic ti nudi odmah 100e i da ti olaska odmah, sutra se nadjete na kucnoj adresi da ti ga podigne... Na monitor mislimo...:)
  • Paja4
    Paja4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    koliko vredi ovaj monitor? dell aw3430dw, polovan bez mana
    • IMG_1966.jpeg
    • IMG_1967.jpeg
    • IMG_1968.jpeg
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Nisam uzeo na tom linku nego je tu specifikacija najpotputnija, pa da mi ne prigovaras vise kako ne znas sta je to sto sam kupio :D
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Uzmi jedan artikal, gde @Pinocio kupuje posle piše
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Preporuka za novi dificulty od mene. Posto sam presao igru uzduz i popreko na standard clasic, kao i na insanity tezini, (bez ikakvih...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Dodati u naslov topica (u zagradi) ili porucili :D https://mi-srbija.rs/lifestyle/audio/zvucnici/xiaomi-sound-party-zvucnik Ovo mi...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uglavnom trazim konkretan proizvod, npr. "HDMI VGA adapter" pa gledam sta se nudi, ali jeste haoticno. Ne obracam toliko paznju na brend...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uglavnom trazim konkretan proizvod, npr. "HDMI VGA adapter" pa gledam sta se nudi, ali jeste haoticno. Ne obracam toliko paznju na brend...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • DR4C0Ni4N
    Preporuka za slusalice. Daleko su iznad cenovne klase cak i na punoj ceni. Ja ih koristim nekih 3 meseca.
Vrh