• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Gledam samo 100%. Tu prvu sam merkao, ali sve sto sam procitao se svodi na to da nema kvaliteta u ofnosu na cenu. Sto je najgore smatra...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    7800X3D je trenutno na akciji 275e kod mađara ko hoće da kupuje. 9800X3D je neisplativ i kvari se. Inače 14600K je zverina, posebno kad...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Vule poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Što gledaš uopšte 7900XTX pored 9070XT? Ako igraš u 1440p, baš taj Ragnarok će ti šibati bez ikakvog skaliranja na Ultra detaljima...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Ima igara, i koristim gde može, evo npr oblivion remastered meni bolje izgleda sa hw RT i tu ga koristim. A što se tiče skaliranja, ovaj...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Na metar i po - dva zavaljen u fotelju ili na trosed :D. Svejedno 4k balans je neka granica, mada zavisi od igre do igre.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Pa kad sedis preblizu na 48ici.
  • Plauer1
    50 % je možda do toga i 100 % da jeste. ;) Taj priključak je glavni, ostali se njemu prilagođavaju.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Ima igara, i koristim gde može, evo npr oblivion remastered meni bolje izgleda sa hw RT i tu ga koristim. A što se tiče skaliranja, ovaj...
  • G
    Gibli je pokrenuo(la) novu temu.
    Treba jednoj strankinji da preporučim gde u Bg može da ode i kupi polovan laptop. Treba joj za surf, YT i povremeni osnovni office rad...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Možda nešto ovako https://gigatron.rs/proizvod/nzxt-function-2-us-white-5056547203829...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Pa kako gubis kad je DLSS savrseno radi? Bolje manja rez sa max detaljima nego 4k sa kurac detaljima i osvetljenjem. Ne kazem da je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Vule poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Što gledaš uopšte 7900XTX pored 9070XT? Ako igraš u 1440p, baš taj Ragnarok će ti šibati bez ikakvog skaliranja na Ultra detaljima...
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
  • AlfaRomeo
    Tako nekako, tj, kako tu podesiš - tako će ti se svi ventilatori (koji su priključeni na hub) ponašati. Gledam opet link za ovaj hub...
  • vladarko
    Tako nekako, tj, kako tu podesiš - tako će ti se svi ventilatori (koji su priključeni na hub) ponašati. Gledam opet link za ovaj hub...
    • 1773293334172.png
Vrh