• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    Naravno, probaj sutra. Nego (što bi rekao jedan @Pinocio ): - taj crveni (na kojem piše cpu), na njega se i ne priključuje ventilator...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Napisao sam da treba da uzme GPU, ali sam cisto pisao o x3d procesorima jer ispade da su svi ludi i blesavi sto ih kupuju. @Uruk Ja...
  • AlfaRomeo
    https://share.temu.com/d4oBoI47MUB Ovaj je. Ja pretpostavljam da si u pravu, i ja sam tako povezao na pocetku, ali mi se tad taj sto je...
  • vladarko
    Pa, dobro, 100 % kod onih koje sam video. S obzirom da taj hub nisam video - nije 100 %. Obično taj kontrolni označavaju sa cpu, a...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Sa 9070xt i kartama tog kalibra neće ni morati da uključuje skaliranje u 2k. Imaće 60+ u ogromnoj većini današnjih igara native, na...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    @Dakula74 Ali ne....nemoj to da radis... xD Inace da... Taman kako je krenulo usrecice se sa x3d, citam o sve vise slucajeva kako...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Sa 9070xt i kartama tog kalibra neće ni morati da uključuje skaliranje u 2k. Imaće 60+ u ogromnoj većini današnjih igara native, na...
  • AlfaRomeo
    Majke mi? Ja sam prikacio zadnji onaj jedan na taj ulaz, ali nije hteo da se vrti samo je svetleo.. onda sam njega nakacio na plocu i...
  • vladarko
    50 % je možda do toga i 100 % da jeste. ;) Taj priključak je glavni, ostali se njemu prilagođavaju.
  • vladarko
    Na sata, na plocu sa 4 pin i na argb na ploci.. sve po jusu… jedino nemam nijedan vent u onaj koji je namenjen za cpu fan to mi sad palo...
  • AlfaRomeo
    Na sata, na plocu sa 4 pin i na argb na ploci.. sve po jusu… jedino nemam nijedan vent u onaj koji je namenjen za cpu fan to mi sad palo...
  • Dakula74
    Jel hub nakacen direktno na napajanje?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Za gaming sa AMD Radeon RX 6800 XT i Intel Core i5‑14600K, upgrade na AMD Ryzen 9 9850X3D za ~900 € nema dobar odnos cena/dobitak. U...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Imao sam dosta Mac laptop uređaja od 13", 15", davno Asus i HP ProBook 17.3" i uvek je bilo odlično koristiti laptop veće dijagonale...
  • Uruk
    Instalira se Windows… imam nekih sitnih problemcica, npr za sad ventilator pozadi ne radi kad ne nakacen na hub… i ventilatori divljaju...
Vrh