• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    @Dexter013 Ceo tekst je kontradiktoran samim tim i besmislen. 1.1440p i 4K → skoro uvek je GPU bottleneck Tacno , ali ko jos ima...
  • Dakula74
    Instalira se Windows… imam nekih sitnih problemcica, npr za sad ventilator pozadi ne radi kad ne nakacen na hub… i ventilatori divljaju...
  • AlfaRomeo
    Furmark prolazi onaj benchmark, za danas toliko idem u trecu, od 12 se mlatim ko ima neke predloge za ove problemcice sa ventilatorima...
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Vule poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Ako si već spremio 900€, onda 9070XT, prodaš tvoju i ostane ti 350e u džepu :)
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Taman htedoh da kazem neka odradi upgrade grafe... Ja sam vagao da li proslog leta da odradim upgrade sa 5900xt i 6800xt na AM5...
  • Prolece93
    Instalira se Windows… imam nekih sitnih problemcica, npr za sad ventilator pozadi ne radi kad ne nakacen na hub… i ventilatori divljaju...
  • Veselin
    Možda može nešto fino da se nađe od Logitech PC periferija po sniženim cenama | Gigatron
  • Veselin
    Ko hoce vrhunski OLED TV po "smesnoj" ceni uz giga max 2024 model odmah iza top modela...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Za gaming sa AMD Radeon RX 6800 XT i Intel Core i5‑14600K, upgrade na AMD Ryzen 9 9850X3D za ~900 € nema dobar odnos cena/dobitak. U...
  • AlfaRomeo
    • IMG_3744.jpeg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Taman htedoh da kazem neka odradi upgrade grafe... Ja sam vagao da li proslog leta da odradim upgrade sa 5900xt i 6800xt na AM5...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Vule poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Bas sam te graficke karte gledao i ja kad bi uzimao onda bolje mi je da upgrejdam gpu :)
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Za gaming sa AMD Radeon RX 6800 XT i Intel Core i5‑14600K, upgrade na AMD Ryzen 9 9850X3D za ~900 € nema dobar odnos cena/dobitak. U...
Vrh