• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Proslog leta matorci uzimali u Gigatronu na nekoj akciji set sudomasina+rerna+indukciona ploca (jer je bilo 30% jeftinije nego kod...
  • Uruk
    Naruceno danas ono sa poslednjeg screenshota, samo je kuler 360mm ovaj od 240mm se prodao preko noci. 122000 din, isporuka 9.3 u Bg. Kad...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Znaci kad zagines, krenes ispocetka :) ? Na kojoj tezini ?
  • Uruk
    Jel znaš možda koja im je ponuda za 7800x3d i za taj lexar?
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Ja imam 43 godine, i igram ovaj serijal od kad se pojavio pre 30 godina, svaki RE sam odigrao uzduz i popreko (ukljucujuci i re code...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Naravno da si me uvredio. Ispalo je kao da se ja radujem što ti je crklo.
  • Fiki
    Fiki je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Ja imam 43 godine, i igram ovaj serijal od kad se pojavio pre 30 godina, svaki RE sam odigrao uzduz i popreko (ukljucujuci i re code...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Windows 10 ili Windows 11.
    Krenuli davezi, a imam 1150 soket.
    • 20260302_132404.jpg
  • AlfaRomeo
    Naruceno danas ono sa poslednjeg screenshota, samo je kuler 360mm ovaj od 240mm se prodao preko noci. 122000 din, isporuka 9.3 u Bg. Kad...
  • Fiki
    Fiki je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Preterano za igru od 10tak sati. Odma se setim Alan Wake 2, gde po nekoliko puta obilaziš iste lokacije samo da bi nabudžili vreme...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Apsolutno mogu to da urade svi, pod izgovorom nestatice i onda prodaju kit za veci novac/profit. Ja imam Crucial Ballistix DDR4, 10g...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Sad Sad.
    Zamisli rikne ti DDR5 i ovi ti kažu vraćamo pare :eek::rotf:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Proslog leta matorci uzimali u Gigatronu na nekoj akciji set sudomasina+rerna+indukciona ploca (jer je bilo 30% jeftinije nego kod...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odradio sam sta treba u Gigatronu i koliko sam ja skapirao dobijam pare nazad, samo da neko od njihovih glavonja potvrdi to.. Kaze to se...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    https://a1.rs/privatni/internet/kucni_net Nove cene. Edit: vidim i Panasonic posle Sony-ja prestaje da radi televizore...
Vrh