• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zamisli rikne ti DDR5 i ovi ti kažu vraćamo pare :eek::rotf:
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odradio sam sta treba u Gigatronu i koliko sam ja skapirao dobijam pare nazad, samo da neko od njihovih glavonja potvrdi to.. Kaze to se...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Proslog leta matorci uzimali u Gigatronu na nekoj akciji set sudomasina+rerna+indukciona ploca (jer je bilo 30% jeftinije nego kod...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odradio sam sta treba u Gigatronu i koliko sam ja skapirao dobijam pare nazad, samo da neko od njihovih glavonja potvrdi to.. Kaze to se...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne znam baš da li ide novi fiskalni..
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • SlavenK
    Мало је променио цену, 160,000 :)
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Ja imam 43 godine, i igram ovaj serijal od kad se pojavio pre 30 godina, svaki RE sam odigrao uzduz i popreko (ukljucujuci i re code...
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Ja imam 43 godine, i igram ovaj serijal od kad se pojavio pre 30 godina, svaki RE sam odigrao uzduz i popreko (ukljucujuci i re code...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Kakva je igra generalno?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kako se ovo rešava, samo dobije novi fiskalni i to je sve? Znam da Gigatron ne daje poput Atoma ili Monitora dodatni papir na kome piše...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne znam baš da li ide novi fiskalni..
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kako se ovo rešava, samo dobije novi fiskalni i to je sve? Znam da Gigatron ne daje poput Atoma ili Monitora dodatni papir na kome piše...
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Igra ne znam zasto nema jos jednu tezinu hard/hardcore kao sto je imao re2 reamke i re3 remake, posle se dobija onaj insanity, ali to je...
    • 1772449891613.png
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Javi šta si uradio. :)
Vrh