• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    QD-OLED je promasena investicija. Totalno promasena tehnologija sa kojom se gubi smisao OLED panela. Ne znam gde si sta citao. Ne znam...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa ne bi trebalo da bude doplate,posto sam ja ovaj moj platio tada 16.999 din. A ova oba su jeftinija od toga.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    QD-OLED je promasena investicija. Totalno promasena tehnologija sa kojom se gubi smisao OLED panela. Ne znam gde si sta citao. Ne znam...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ispregovaraj doplatu za taj. Verovatno će ti ponuditi doplatu. Ako ih ne ubediš i budeš morao da doplatiš - obezbedi da dobiješ punu...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sto se tice reklamacije monitora, ko se seca, danas sam zvao comtrade posto od 10.2 nikakve informacije nemam, i dobio sam potvrdu na...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ispregovaraj doplatu za taj. Verovatno će ti ponuditi doplatu. Ako ih ne ubediš i budeš morao da doplatiš - obezbedi da dobiješ punu...
  • Dakula74
    Je l' se računa ako sam pravio, evo da ne bude off, kupio sam dušeke. :japonosan:
  • Pinocio
    Je l' se računa ako sam pravio, evo da ne bude off, kupio sam dušeke. :japonosan:
  • AlfaRomeo
    Asus vg249q1a ima ga u radnji u Vrscu, tako da bas me zanima da li ce biti lagana prica ili ce me gigatron videti poslednji put ako...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sto se tice reklamacije monitora, ko se seca, danas sam zvao comtrade posto od 10.2 nikakve informacije nemam, i dobio sam potvrdu na...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koji, beše, to monitor?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Vule poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Zero naravno, meni je 9070XT u idle 31-35C, apsolutno nema potrebe arčiti fanove da rade non stop, pogotovo ako mašina dosta radi na...
  • AlfaRomeo
  • vladarko
Vrh