• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Uspeo sam nekako da posaljem, dobio sam mejl sa potvrdom sad cekam odgovor
  • Cika_Kure
    U kom smislu? Lični utisak je da serija od samog početka drži isti kvalitet i ritam - sporiji narativ, uvrnut crni humor i subverziju...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mozda ovo pomogne? https://www.asus.com/rs/support/service-center/serbia/ Taj Gigatron dere a usluga NULA.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Angry Angry.
    Bio sam u Gigatronu malopre, naravno da su me otkacili i rekli da zovem asusov servis.. kad sam pitao ko je to, rekli su mi da guglam...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bio sam u Gigatronu malopre, naravno da su me otkacili i rekli da zovem asusov servis.. kad sam pitao ko je to, rekli su mi da guglam...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kakav je Xiaomi preciscivac vazduha 4 compact,kakvi su filteri za zamenu???
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne mogu da nađem temu dobre ponude, ostaviću ovo ovde Mi Srbija Čini mi se kao dobra ponuda.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne mogu da nađem temu dobre ponude, ostaviću ovo ovde Mi Srbija Čini mi se kao dobra ponuda.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Sklapa se polako
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Sad sam vadio kućište i gurao levo desno da proverim, stabilno je. Ima još jedan thumb screw pozadi gore za staklo, ispod ova dva za...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na ficaki poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Tek sam sad nakon kupovine opet usao na ovaj post i tek sad vidim koliko jos ima odgovora, drago mi je da svi pomazu svima. Uzeo sam na...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na ficaki poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Tek sam sad nakon kupovine opet usao na ovaj post i tek sad vidim koliko jos ima odgovora, drago mi je da svi pomazu svima. Uzeo sam na...
  • F
    ficaki je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Sve ostaje isto, kao sto sam i rekao, ne pomera se samo staklo vec cela struktura tj. gornja ploca koja se skida radi namestanja je...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na ficaki poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
Vrh