• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• F
    ficaki je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Sad cu da probam i ja to.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Taj jedan je drži, a ona se prvo isto uklapa u ram kućišta. Ja sam taj šraf zamenio za onaj što prstima može da se zavrne.
  • F
    Ja mislim da se cela struktura pomera, a ne samo staklo. Desni deo gura staklo ka levo a oni delici metala idu ka unutru pa se staklo...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Nisam primetio to pomeranje stakla. Dole su žlj.ebovi i kad se uklope samo se pritisne gore da uhvate one bananice. Dole ima jedan šraf...
  • F
    Skinuo sam ga i opet vratio, izgleda kao da stoji ravno, tj u ravni je sa meshom dole. Takodje vrlo je prosto skinuti ga i vratiti pa...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Prvo pitanje: jesi li siguran da si dobro vratio staklo?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na ficaki poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Tek sam sad nakon kupovine opet usao na ovaj post i tek sad vidim koliko jos ima odgovora, drago mi je da svi pomazu svima. Uzeo sam na...
  • F
    Tek sam sad nakon kupovine opet usao na ovaj post i tek sad vidim koliko jos ima odgovora, drago mi je da svi pomazu svima. Uzeo sam na...
    • WhatsApp Image 2026-02-09 at 00.19.06.jpeg
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imao sam ga ja, dobar monitor za male pare.. za kanter brz, odličan.. Ja sam ga držao pojačan kontrast na tipa 90, a osvetljenje na...
  • Dakula74
    @Sloba87 Imam pomenuti gelid, po meni pretvrd, ja sam ga koristio za 3090 samo pozadi i bas lagano sam pritegao bekplejt. Napred na...
  • J
    hvala na info ,te sam uzeo od 1.5 ,al nisam bio siguran jel trebaju i deblji. Uzeo sam I putty,s njime sam mislio backplatte riješiti CX...
  • Sloba87
    VRAM: 1.5mm VRM: 2.0mm Backplate/Other Modules: 3.0mm Za graficku preporucujem "Gelid Solutions GP-Ultimate" pad-ove.
  • J
    radio sam deshroud ,pa reko kad je već imam na stolu,da odradim/upgrejdam I to . Iako temp nisu loše zasad. A malo sam i lud...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Termalni pad ti nece resiti deltu! To resava samo PTM7950 koji ide direktno na jezgro. Ja to ne bih dirao, samo u slucaju da ode na 105c!
  • Dakula74
    Koji je tacno razlog zasto ih menjas? Kad se menjaju termalni padove ne gleda se samo debljina vec i mekoca, do te informacije je teze...
Vrh