• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupio sam ovaj punjac, uz njega ne dolazi cak ni kabl, samo uredjaj...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Evo nekoliko sitnica monitor sprave bućica i tegovi za vežbanje pištolj za lenljenje regulator napona i ups...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ala su ga opravili,svaka im cast.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Lotto Warta Izašle nešto više od 3000din u Planeti onaj dan kad je bila ona akcija. Solidno udobne i na oko i dodir deluju solidno...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Lotto Warta Izašle nešto više od 3000din u Planeti onaj dan kad je bila ona akcija. Solidno udobne i na oko i dodir deluju solidno...
    • 1000016036.jpg
    • 1000016034.jpg
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Meni nije hteo da prenese kljuc sa stare masine, prodao sam je sa tim win. Za ovu sam uzeo novi.Nalog na MS je ostao isti i nema veze sa...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    To jedino vidiš u smislu informacije kada kupuješ ključ. A da li je to što je napisano stvarno tačno vidiš tek kad menjaš matičnu.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Meni nije hteo da prenese kljuc sa stare masine, prodao sam je sa tim win. Za ovu sam uzeo novi.Nalog na MS je ostao isti i nema veze sa...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Deaktiviraš licencu na starom računaru In the command prompt with admin rights. Type or copy-paste the command below. Press enter on...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako imaš naloge za chrome, opera, firefox - možeš da preneseš bookmarks, favorites, obeleživače, lozinke, passwords i koješta još.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Instaliraj Windows 10 IoT LTSC.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @PORSCHE Gejmeri bi trebali ostati na 10. @Pjanovic Sad si na win 95?
  • Sloba87
    Sloba87 je odgovorio(la) u temi [P] Rode M2 mikrofon.
    Nova cena 7000 rsd
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Deaktiviraš licencu na starom računaru In the command prompt with admin rights. Type or copy-paste the command below. Press enter on...
Vrh