• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako imaš naloge za chrome, opera, firefox - možeš da preneseš bookmarks, favorites, obeleživače, lozinke, passwords i koješta još.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @PORSCHE Gejmeri bi trebali ostati na 10. @Pjanovic Sad si na win 95?
  • L
    Tacno sam znao :rule:
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    To što si ti rešio da povežeš win sa ms nalogom nema veze,mozda je u pitanju isti ključ,vezan za matičnu.Ja ti pričam totalno nešto...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Deaktiviraš licencu na starom računaru In the command prompt with admin rights. Type or copy-paste the command below. Press enter on...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    To sto ti pises je oem licenca povezana sa hardverom. Ja imam aktiviran Windows na MS nalogu (povezano sa digitalnom licencom), pa da...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja cu na, u skorije vreme, sklopljenom kompjuteru da instaliram Windows 10 :). Pa jednog dana direkt update na Windows 11. Imam 500GB...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa imaš te polovnjake od ploča,kao što rekoh pre X dana mozda imaš aktiviran win na njima.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako imaš naloge za chrome, opera, firefox - možeš da preneseš bookmarks, favorites, obeleživače, lozinke, passwords i koješta još.
  • Pjanovic
    Mada pise i ovo kada se ide na info: Activation is a technical process that pairs the product key or digital entitlement with the...
  • Pjanovic
    U Windowsu mi pise da je Windows aktiviran sa digitalnom licencom koja je povezana sa mojim MS nalogom. Jel to znaci da kad budem...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @PORSCHE Gejmeri bi trebali ostati na 10. @Pjanovic Sad si na win 95?
  • Pjanovic
    Ja cu na, u skorije vreme, sklopljenom kompjuteru da instaliram Windows 10 :). Pa jednog dana direkt update na Windows 11. Imam 500GB...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Instaliraj Windows 10 IoT LTSC.
    • Screenshot 2025-08-18 at 21-04-36 Windows 10 IoT Enterp[...].png
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sutra ću sve iz početka. Prvo ću ono što je @peja81 predložio, a ti slikovno prikazao. Ako je tačno ovo Onda bi se zadržao na Win10...
Vrh