komponente, ne konfiguracijemeni se svidjaju konfiguracije
sta ti se tu najvise svidja iz zasto?Znace mi puno vasi saveti i postujem misljenja, meni se svidjaju konfiguracije koje sam napisao na pocetku njih bih zadrzao sem graficke posto to ste rekli da je ocaj, sad bi mi znacilo da mi date neku dobru graficku a na napajanje necu da stedim kao sto ste me savetovali!
Moraš sve da menjaš, ovaj procesor nema za ciljnu grupu gaming, nego multithread programe.Znace mi puno vasi saveti i postujem misljenja, meni se svidjaju konfiguracije koje sam napisao na pocetku njih bih zadrzao sem graficke posto to ste rekli da je ocaj, sad bi mi znacilo da mi date neku dobru graficku a na napajanje necu da stedim kao sto ste me savetovali!
Meni hladi super 7900X3D - Artic Liquid Freezer III 280Kakav crni vazduh za 100e, vodeno Artic Liquid Freezer 360mm košta 70e.
Za 7800X3D je dovoljan Deepcool AG620 od 35e.
@Dule_XD Konfiguracija ne valja ničemu za gaming tj jako je loše izbalansiran budžet, nisi rekao koji monitor imaš, ako je 1080P onda sve preko Ryzen 7500F + 6800XT je bačena para.
Mene je mrzelo da se upošljavam da mu šaljem benchmarke jer je lenj da sam potraži, naumio je to iz prve i ne sluša savete.. nije mi vredan tolikih slika i texta jer ako ti neko kaže nešto i tebe mrzi da pustiš jedan klip nego i to treba da se servira onda jbgManje vise sam tacno znao da ce na kraju da kupi ono sto je naumio. Nisam hteo da se pravim pametan i da to pisem ali sam pogodio.
Sto se nas tice kupi i i9 14900K mi ti lepo kazemo sta je najbolje za novac koji dajes. Ne znam da li shvatas da taj cpu koji si u prvom postu napisao 7950X daje losije rezultate u gamingu nego 7800X3D a kosta 200€ vise. Nije tesko da se shvati. Tih 200€ vise moze lagano da se ulozi u jacu karticu a ti kako hoces. Kupi 7950X i RTX4060 i teraj.
Pogledajte prilog 55626
Pogledajte prilog 55627
Pogledajte prilog 55628
Pogledajte prilog 55629
Pogledajte prilog 55630
Tvoje pare radi sta hoces. Imam utisak da si u fazunu da hoces ortacima da kazes kupio sam najskuplji procesor.
X3D procesori su najbolji za gaming. 7800X3D ti je najbolji gaming CPU trenutno bolji cak i od 7950X3D jer ima manje jezgara i samim tim mu je boost veci. Ne moze bolje od toga trenutno. Jedino sto ce bolje od njega da bude je sledeca generacija 9800X3D kad se pojavi.
Nekad nema poenteSto je najgore izgubio sam 15 min oko pisanja gluposti. Mogao sam za to vreme da odigram 7 runde cs
Nije bolji za gaming 7800x3d od 7950x3d zbog manje jezgara i veceg boosta, vec zato sto 7800x3d ima jedan ccx a 7950x3d ima 2 ccx, kada imas 2 ccx izmedju njix ima odziva, kod kod 1 ccx-a nema odziva izmedju informacija, zato je i bolje kada procesor ima jedan core complex.Manje vise sam tacno znao da ce na kraju da kupi ono sto je naumio. Nisam hteo da se pravim pametan i da to pisem ali sam pogodio.
Sto se nas tice kupi i i9 14900K mi ti lepo kazemo sta je najbolje za novac koji dajes. Ne znam da li shvatas da taj cpu koji si u prvom postu napisao 7950X daje losije rezultate u gamingu nego 7800X3D a kosta 200€ vise. Nije tesko da se shvati. Tih 200€ vise moze lagano da se ulozi u jacu karticu a ti kako hoces. Kupi 7950X i RTX4060 i teraj.
Pogledajte prilog 55626
Pogledajte prilog 55627
Pogledajte prilog 55628
Pogledajte prilog 55629
Pogledajte prilog 55630
Tvoje pare radi sta hoces. Imam utisak da si u fazunu da hoces ortacima da kazes kupio sam najskuplji procesor.
X3D procesori su najbolji za gaming. 7800X3D ti je najbolji gaming CPU trenutno bolji cak i od 7950X3D jer ima manje jezgara i samim tim mu je boost veci. Ne moze bolje od toga trenutno. Jedino sto ce bolje od njega da bude je sledeca generacija 9800X3D kad se pojavi.