Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
@Tehno
Nek se nakaci 1000 ljudi, to nema veze sa mnom to gledaju vec uplodovano na youtube.
@warmaster
720p je preveliki kvalitet za moj net tj. upload, pro gamer jesam i 90% igara gde je to moguce prelazim sa 0 smrti od 0 do kraja, mikrofon nije ni bio ukljucen, sprdam se lepo ja dok igram.
Svejedno bacim ja ovde na sekiru link kad krenem sutra u pohod.
Neki tvrde da je "manje više", a to svakako vredi u slučaju prošlogodišnjeg dvominutnog horora "Lights Out" Dejvida F. Sandberga, koji je nedavno počeo ponovno da se širi internetom zahvaljući Tviteru.
Uprkos trajanju od svega 120 sekundi horor nagrađivanog filmadžije prestravio je sve one koji su ga pogledali, a plašljiviji gledaoci u komentarima su iskustvo opisali kao "traumatizirajuće", piše Dejli mejl.
^ meni nije bilo smesno ali nisam hejtovao bas zato sto je on u pitanju, lik je car a tanka je linija izmedju cara i ******a, npr ima onaj rus koji ga kao kopira i lik je zreo za dobre batine.
ma da, taj rus mi je uzas. Odgledao sam neki njegov klip i samo me iznervirao. Nije me uopste nasmejao.
A realno, ovakva zaebancija i ne lici bas na Remija