Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
ja je ne bi stapom dirao. Razumem da su ukusi razliciti ona je meni ruzna + izdeformisana + glupa. Mozda bi joj dao ali kroz glory hole, da je ne gledam...
PS. Izdrzao sam 2 minuta da gledam onaj klip i ugasio.
Da li ti shvatas da joj "dajemo zivot" kojeg bi se stidela kada bi bila dovoljno pametna da to shvati? Ja želim da ona uspe, jer joj pojam elokventnosti nepoznat baš kao što i meni nije poznaro šta ima posle smrti. Želim da je izdignemo do "zvezda", jer će onda biti lakše da opovrgnemo čak i Cece, Jece i perece koje su perfidnije beskonačno mnogo u odnosu na Mimi ORO Pametnom dosta
Pa sa tim u vezi i u duhu teme, jedan YT video klip.
Da, a Ceci i Jeci i njima slicnima je bas tesko palo da namaknu MILIONE eura od medijske propagande.
Radije bih da se ovo zataska i da vise niko ne spominje.
Ista prica za onu manekenku sto je iscenirala otmicu i silovanje. Od relativno nepoznate "fufe", dobila je zayebane ugovore vredne desetine hiljada eura.
Takve nece nikad nauciti prave vrednosti drustva, jer i nemaju potrebe. Ovako im je isplativije.