Ja sam vrlo zadovoljan sa iGO, ne znam gde ima za DL, ja sam moju kopirao sa SD kartice neke kineske navigacije na moju SD karticu i radi ko podmazana, tako da ako znash nekog ko ima navigaciju samo prekopirash i shibajuhuhuhuhuhuhuh vec sam probao par, treba traziti ali ima bas dobrih. Ajd molim te, znam da nije ovde mesto da pitam ali ako bi mi samo pomogao da pronadjem instalaciju za gps i sta je bolje igo ili garmin?
Zar nije sam software besplatan, ali se mape naplacuju?iGO i Garmin se placaju a piratski linkovi su zabranjeni pravilima foruma...
Znam koristim PIM, al imam ~ 4000 poruka sad i jadan telefon je sav pogubljen kad backupujem to nazad u njega, a i messagein bih rekao da radi sporije kad vratim sve poruke u telefon. Zato i hocu da prebacim nekako sve na PC^
Ne znam za takvo rešenje, ali ti mogu predložiti PIM Backup koji može da ti sačuva kontakte, mailove, poruke u jedan fajl. Jedina je mana što da bi pregledao bilo šta od podataka moraš istim programom vratiti backup na neki WinMo uređaj.
Iskreno nisam, mogu josh to da probam jes da bi svakako vishe voleo da ih mogu backupovat na rachunar jer je 100% sigurno da mi sledeci fon nece koristiti WM^
A jel si probao da kreiraš još foldera pa da stare poruke ne držiš u Inbox, da vidiš kako se onda ponaša?