1. Imas drajvere sa kojima sve radi... Pitaj bilo koga sa foruma ko je bio kod mene... Radi surround zvuk, crystalizer, CMSS 3D, itd...Moji utisci:
1. Creative kartica (sasvim logicno) nema sve opcije. CMSS 3D ne radi uopste ..
2. My computer mi uvek otvara u ne full velicini i kada foldere stavim na extra large icons kako volim da budu cim zatvorim prozor i ponovo otvorim uvek je sve na details ..
3. Media Player nije mogao da bude komplikovaniji.
4. Ok zelim media player i FF da budu u taskbar-u jedan do drugog (kako sam ih i stavio) odma do start-a.
I sta je sad ovo, ovaj mi sam pomeri media player na trece mesto ..
http://www.imagebam.com/image/c2740b48090031
5. Everest je u haosu takodje, to mi tek nije jasno kako da sredim kada svaki novi put po pokretanju on mi razbaca senzore a 5-6 stavi u hide (gde moram manuelno da ih stavljam u taskbar...)
Evo manje od 1h sam na W7 i vec sam izludeo koliko su zakomplikovali sistem. Paint je takodje zakomplikovan...20sec trazim kako da sacuvam screenshot ..
1. Nasao1. Imas drajvere sa kojima sve radi... Pitaj bilo koga sa foruma ko je bio kod mene... Radi surround zvuk, crystalizer, CMSS 3D, itd...
2. Destikliras start maximized...
3. Media Player je slican kao na visti... Samo mnogo bolji... Ako je tebi to komplikovano onda....
4. Ne, kad ih pinujes, sve stoji kako treba...
5. Skini 5.0 verziju sve radi kako treba...
Ili ti ne umes sve da podesis kako valja, ili je instalacija losa... Sve bi trebalo da sljaka kako treba...
Mogu ali cim ponovo pokrenem Everest on izgleda ponovo kao na screen-u.Ili sredi šta ti prikazuje. Znači desni klik na tskbar, Properties>Taskbar>Notification Area>Customize.
Ja vec 20 dana ima instaliran AA(MSDN) i radi... perfectNego, za vas (nas) koji imate MSDN(AA)... Je l' izasao Win 7 final???????
pa RTM = FinalZnaci to nije RTM, vec full...
Power Tool Ultimate* Install 22 Themes (5 Regional + 15 Betas + 2 Xlus!ve)
* Change WMP12 Library Background Image (Upto 6 Different Backgrounds)
* Patch UxTheme
* Install Cupak ( 8 Multicolor Cursor Schemes)
* More Ease of Access Tweaks
* Minor updates to other tools and patchers.
Ne radi dl link
Win 7 ce ti prepoznati kartu i imaces zvuk. Ukoliko se desi da nesto ne radi, postoji patchDa te ne lažem ne znam,još nisam stavio 7icu,mislio sam da prvo nabavim sve drajvere,pa onda kad sve imam na gomili onda da krenem na šljaku
Ma povuci install, sedi and relax. Setup OS-a je za mene cudo od lepote i znanja. Ako ti treba nesto napisi ili pusti na pm.Fala,fala i tebi meaculpa i OCZ-u...Sad ću da se bacim na install 7ice,pa ću da vidim na čemu sam za koji sat
Nažalost samo za neke sajtove koristim Mozzilu,na većini sam preko opereAko koristiš FF bekapuj ga MozBackup-om i viola kad vratiš bekap na novom OS-u svuda si logovan