DušanVuk
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 26.05.2018.
- Poruka
- 33
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Marisanje i špijuniranje... a dobro ko sam ja? Niko i ništa iz Srbije, a pare ne držim na kompu. Ali taj majstor u kući koji svako jutro čeka da se probudim da bih mu skuvao kafu i otišao do prodavnice po pivo!!!Pa ta tema postoji da bi ljubitelji sedmice imali svojih 5 minuta slave i da mogu da pljunu na win 10 a da ne popiju kaznu.
Da ne pricam kako sve duze i duze se koristi sedmica ona postaje troma do neupotrebljivosti a to je gejmerima opste poznata stvar a te modifilovane i preradjene stvari nikada ne instaliram pogotovo one verzije windows-a koje su dolazile sa brdo pre instaliranih stvari i kao satro fore sve sto je microsoft koristio za spijuniranje je izbaceno ali zato taj koji je to budzao je ostavo back door da on sam moze da zaviri u vasu masinu pa ako nadje sta korisno ce marne.
Znam da Win 7 nije dobar, on je manje zlo. Nisam gejmer.
Ono što bi mi stvarno koristilo je neki utisak o tome kako se Win 7 ponaša na procesoru od zimus. Ti si mi dao neke paušalne utiske, hvala, bio bih još zahvalniji za nešto detaljnije.
p.s. Postoje alatke za smanjivanje "entropije" HDD/SSD, ne radi se o defragmentovanju. 2) registri 10-ke su praktično preneseni iz XP-a, znači u analogiji sa majstorom: "popije 10 piva i uglavnom spava na kauču"