Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Nisam znao da prave hardove sa cetiri ploce... Pogotovo one od 2.5"Po ovome ce pre biti 4 ploce po 150GB.. Odakle im sad ploce od po 200GB..
Kakav je 300GB VelociRaptor, koliko kojih ploca?
Na zvanicnom WD sajtu nisam nasao nikakav info o broju i kapacitetu ploca..
Pa jesi lupio i ostao ziv ili znas nesto sto ja ne znam?nisam ni ja
Recimo WD 2TB, doduse 3,5".Nisam znao da prave hardove sa cetiri ploce... Pogotovo one od 2.5"
600GB za 300 dolara ili 80 GB za iste pare, pa recimo da bih pre uzeo 600 GB . Razlike naravno ima, ali da li vredne ove razlike u ceni, ne bih rekao...Po meni je davati pare na vraptora u danasnje vreme totalna glupost. Ako hocete brzinu za sistem uzmite ssd, ako vam treba brzina za podatke napravite raid od bilo kojih diskova i jos vise mesta a brzina super!
Prvo sto meni pada na pamet, onako iz glave, jeste svojevremeni (i u smislu brzine, i u smislu kapaciteta) monstrum - Hitachi od 1TB. Taj je imao 5 ploca.Bogme, ja izguglah i neke modele koje imaju i 5 ploca
Da, to sam nasao... Mora da je bio skup ko djavoPrvo sto meni pada na pamet, onako iz glave, jeste svojevremeni (i u smislu brzine, i u smislu kapaciteta) monstrum - Hitachi od 1TB. Taj je imao 5 ploca.
Mojne, verujem tiA ako me pustis da se prisetim jos malo, prilicno sam siguran da cu jos neki da nadjem...
O, da...Da, to sam nasao... Mora da je bio skup ko djavo
Mojne, verujem ti
Валидан аргумент... и реално за системску партицију/диск, није ни потребно више од 100GB.80GB ssd (intel x25-m g2) je 200$
Uh, sta znam... i jeste i nije.Валидан аргумент... и реално за системску партицију/диск, није ни потребно више од 100GB.
I agree.Иако сам поборник Vraptor дискова, мислим да је овај бескористан и да је SSD далеко, далеко бољи избор и боља инвестиција(гледано са upgrade стране).