gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.705
- Rezultat reagovanja
- 2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ma nije dovoljno do ga odvedes, pogotovo ne u pet shop al ajd, mozda je i dovoljno ako nisi zahtevan. Ako je on kuce uzeo za sebe prvenstveno nije ni potrebno da se cima za izlozbe ali kuce ko kuce, oce i on da *ebe jbg a nije u redu da doprinosi broju lutalica po ulicama, ako me kapiras. Ja sam mog platio 500e, rodovnik isto pun sampiona ali to nista ne znaci ako i moj ne dobije dobre ocene, a uslov da ga dobijem za 500e je bio da ide na izlozbe, pokupi bar jedan cacib i cac i zatim sam im duzan jos dva parenja pro bono inace nisu ni hteli to stene da mi prodaju al posto smo se "nasli" (kao iz SM smo svi, pa rodbina njima u NS preko puta mene te mogu da "prate" stene i bla bla) bilo je kao ajd al pod tim i tim uslovima. A sa ovim lokalnim FB sto vidjam ovde ne bih ga pario verovatno ni za 500e, ok, ima dobrih lokalnih ali oni nece da pare kujice sa njim dok on isto tako ne pokupi nagrade i napuni svoj pedigre. Stvar je prosta: nemas nagrade, (imas pedigree) uradis parenje, stenci ce ici po ceni od 300-400e ako samo jedan roditelj ima nagrade, ako ni jedan nema <300e, ako oba imaju 500< (oko 800e su posto oni konkretno imaju jako mala legla). E sad, kuji je svejedno sta ce osteniti, ali vlasniku kuje nije...
no, otisli smo u debeli off sad sa temom.
neko me je pitao bio (zaboravio sam da odgovorim) da li puvamo u tandemu baster i ja Pa ne vise, presao je na grain free hranu i skoro da ne puva uopste od tada. Ima je u Zemunu od skoro pa ako nekog zanima nek potrazi pet shop rott. Pozz
no, otisli smo u debeli off sad sa temom.
neko me je pitao bio (zaboravio sam da odgovorim) da li puvamo u tandemu baster i ja Pa ne vise, presao je na grain free hranu i skoro da ne puva uopste od tada. Ima je u Zemunu od skoro pa ako nekog zanima nek potrazi pet shop rott. Pozz