SkazzY
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.08.2018.
- Poruka
- 2.094
- Rezultat reagovanja
- 1.146
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
My precious
CPU & cooler:
Ryzen 5 2600 + Arctic Freezer 34 Duo
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk
RAM:
2x8GB DDR4 HyperX Fury 3200Mhz
VGA & cooler:
GTX 1050 TI
Display:
Dell P2421D
HDD:
Samsung 500GB 860 EVO + WD Black 1TB + Hitachi 1TB
Case:
MS Cyclops V + 3x Arctic F12 Rev 2 (120mm PWM)
PSU:
SAMA Armor 80+ Gold - 650W
Mice & keyboard:
Revoltec FightMouse Elite + A4Tech KD-800L
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 + Linux
Situacija je sledeca :
Kompu koji je jako star (Definitivno previse za jednog gamer-a ali sta je tu je) je riknula graficka (HD Radeon 6700 Series) i trenutno u sebi ima NVidia GeForce GTX 260 (Bukvalan placeholder). Uglavnom ne igram novije igre (Pod uglavnom mislim bas retko, jedino kad mi nesto konkretno padne na pamet svake prestupne godine).
Enough of the history let's get to the point. Trenutna konfiguracija koja se nalazi (Ako nesto fali u listi samo recite) :
CPU : AMD Phenom II X4 960T
RAM : 2x4gb DDR3 6
Maticna : MSI 870S-C45(FX) (MS-7715)
Monitori : 2x Samsung SyncMaster 1920x1200@59Hz
PSU : 600W (Nisam siguran za model, mada mogu da pogledam ako je potrebno)
Kao sto u naslovu pise, treba mi graficka kartica koja je do nekih 150e. Po onom sto sam ja gledao na netu, CPU koji trenutno imam ne treba jos menjati (bilo bi lepo ali nije hitno), PSU imam sasvim dovoljno snage da izgura sve. Nisam siguran za maticnu obzirom da je stara i da ima samo PCIe2.0 ulaz, ali sam cuo da sve sto radi na 3.0 radi i na 2.0 samo eventualno malo sporije). Koje su vase preporuke ? Sta kupiti ? Gde kupiti ? Kada kupiti ?
Kompu koji je jako star (Definitivno previse za jednog gamer-a ali sta je tu je) je riknula graficka (HD Radeon 6700 Series) i trenutno u sebi ima NVidia GeForce GTX 260 (Bukvalan placeholder). Uglavnom ne igram novije igre (Pod uglavnom mislim bas retko, jedino kad mi nesto konkretno padne na pamet svake prestupne godine).
Enough of the history let's get to the point. Trenutna konfiguracija koja se nalazi (Ako nesto fali u listi samo recite) :
CPU : AMD Phenom II X4 960T
RAM : 2x4gb DDR3 6
Maticna : MSI 870S-C45(FX) (MS-7715)
Monitori : 2x Samsung SyncMaster 1920x1200@59Hz
PSU : 600W (Nisam siguran za model, mada mogu da pogledam ako je potrebno)
Kao sto u naslovu pise, treba mi graficka kartica koja je do nekih 150e. Po onom sto sam ja gledao na netu, CPU koji trenutno imam ne treba jos menjati (bilo bi lepo ali nije hitno), PSU imam sasvim dovoljno snage da izgura sve. Nisam siguran za maticnu obzirom da je stara i da ima samo PCIe2.0 ulaz, ali sam cuo da sve sto radi na 3.0 radi i na 2.0 samo eventualno malo sporije). Koje su vase preporuke ? Sta kupiti ? Gde kupiti ? Kada kupiti ?