voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.950
- Rezultat reagovanja
- 147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Iako je Samsung zvanično objavio da je dostupan Android OS u verziji 2.1 za I5700, praktično ga je nemoguće dobiti putem Samsungovog sofvera za nadogradnju softvera.
Po instalaciji Samsung New PC Studio aplikacije sa CD koji dolazi uz telefon, dobijamo informaciju da je za njega dostupna samo jedna funkcija i to je:
Napomena 1: postupak može dovesti do nefunkcionisanja telefona ili dela telefona, softvera ili dela softvera u njemu i ja ne mogu prihvatiti odgovornost za bilo kakvu štetu načinjenu na telefonu. Radite na svoj rizik ali ne bi trebalo da imate ikakve probleme ukoliko ispoštujete proceduru kojom sam ja uspešno flešovao dva Samsung I5700 telefona na Android 2.1 OS
Napomena 2: procedura može da se izvrši na svim 64-bitnim OS-imam ali iskljucivo uz instaliranje Samsung KIES softvera, dok na 32-bitnim sistemima je svejedno da li se instalira Samsung NEW PC Studio ili Samsung KIES. Meni se kao bolje rešenje pokazao Samsung KIES pa su moje preporuke da se on koristi umesto Samsung New PC Studio aplikacije koja dolazi uz telefon na CD-u.
Po instalaciji Samsung New PC Studio aplikacije sa CD koji dolazi uz telefon, dobijamo informaciju da je za njega dostupna samo jedna funkcija i to je:
- Upgrade firmware
- This model is not supported
Sledeća procedura će vam objasniti kako da dođete do verzije 2.1 Android operativnog sistema na modelu Samsung Galaxy Spica I5700 Napomena 1: postupak može dovesti do nefunkcionisanja telefona ili dela telefona, softvera ili dela softvera u njemu i ja ne mogu prihvatiti odgovornost za bilo kakvu štetu načinjenu na telefonu. Radite na svoj rizik ali ne bi trebalo da imate ikakve probleme ukoliko ispoštujete proceduru kojom sam ja uspešno flešovao dva Samsung I5700 telefona na Android 2.1 OS
Napomena 2: procedura može da se izvrši na svim 64-bitnim OS-imam ali iskljucivo uz instaliranje Samsung KIES softvera, dok na 32-bitnim sistemima je svejedno da li se instalira Samsung NEW PC Studio ili Samsung KIES. Meni se kao bolje rešenje pokazao Samsung KIES pa su moje preporuke da se on koristi umesto Samsung New PC Studio aplikacije koja dolazi uz telefon na CD-u.
Poslednja izmena: