Ima vec i JE4, moze da se skine odavde.Gde mogu da skinem JE2?
NPS nema podrsku za I5700 sem za nadogradnju softvera. Za bilo koju operaciju sa fajlovima, imenikom, porukama i sta vec, mora da se koristi Samsung KIES softver.voodoons možeš li mi pomoći jer imam problem sa povezivanjem telefina i PC preko NPS. Instalirao sam verziju sa CD-a in mi prepozna telefon ali ne mogu ni jedan podatak da preuzmem sa njega u device manageru mi je kao na slici da li mogu da pređem na stavljanje firmware JE1, ako ne onda mi reci drajvere sa linka gde da ubacim u NPS da radili jer nisu instalacioni, hvala
Zdravo.znaci da je zakljucan na mrezu i da ga ne smes flesovati dok ga ne otkljucas
Sad, pretpostavljam da se tako gubi garancija a opet, ne znam da li uopste proveravaju to kad im neko donese telefon na servis..
Zdravo.
nov sam na ovom forumu, vidim da je ovde sve lepo objasnjeno pa sam se zbog toga i registrovao. ali opet, nije mi jasna jedna sitnica koju sam gore i citirao
da li ja NE SMEM da flesujem zato sto gubim garanciju, ili zato sto cu tako da upropastim telefon? za garanciju me iskreno boli uvo, kad dodje do toga da telefon rikne slaba je vajda od te garancije, na zalost
Naravno Sve ponovo..Društvo još jedno pitanje, flesovao sam telefon sa 1.5 na 2.1 na verziju xxjd1 iz aprila meseca, kako je izasla najnovija verzija za maj mesec da li mora cela procedura flesovanja ponovo?