Pazi da ti kažem nešto ako imaš Spiku nemoj da se trudiš zakucava telefon sa Live wallpaper cak ksd ugasi ekran nece da upali dok ne skinem bateriju i restartujem.Sve sam tako uradila. Pozuti, mislim da pise port 4. Ne mogu da verujem, flesovanje sam uradila za bukvalno 5 min. Nego ja to radim zbog live wallpepera. Jel postoji mogucnost da se to sredi bez roota i kako? Ne znam ni sta mi treba za to.
opusteno ni ja nisam imao pojma (mada ni sad nisam mnogo bolji) za sve sam i japitao .Hvala ti puno voodoons. Instalirala sam z4root uz pomoc nekog instalera sa marketa. Kazi mi molim te kako sad da pokrenem te live wallpapere? Kada sam ga aktivirala isla sam na permanent root. Telefon se rebootovao i sad imam u meniju ikonicu superuser i to je to. Sta sad? Izvinjavam se unapred svima vama koji znate dosta, sto ja ne znam nista.
Ultra imaš li ti Srpski na Cyanogen Modu?Ево шта ћеш да урадиш,најновији,стабилан брз а ето убавује се преко одина, скини тар (I570EXXCM83v4R1.zip)
http://forum.samdroid.net/f53/cyanogenmod-6-1-1-spica-alpha8-3-one-package-odin-3-95-3-98-4-03-a-3988/
Ma da ubiše memorijuI ja sam probao Wallpapere, i odmah ih sklonio... nisam nesto odusevljen , a nekako mi se cini da jedu Spica-ine resurse
Sjajno, cestitam i drago mi je da sam bila od pomoci, sad mozes da uzivasaaaaaaa! Hvala ti! Eto ni kriva ni duzna imam 2.2 verziju
Zna li iko šta ide nakon poslednjeg u ovom nizu koji je poslednji izašaovaljda je taj i nabolji i najmanje bagovit pa ako nekozna molio bi za linkako nije problemSpisak FW-ova (ovo ce se stalno update-ovati ):
I570EXXJD1 - 2010 April
I570EXXJD4 - 2010 April
I570EXXJE1 - 2010 May
I570EXXJE2 - 2010 May
I570EXXJE4 - 2010 May
Pozdrav svima, koji od ovih romova ima srpski? I koji vam se pokazao kao najbolji?
Zna li iko šta ide nakon poslednjeg u ovom nizu koji je poslednji izašaovaljda je taj i nabolji i najmanje bagovit pa ako nekozna molio bi za linkako nije problem
Spisak FW-ova (ovo ce se stalno update-ovati ):
I570EXXJD1 - 2010 April DOWNLOAD*
I570EXXJD4 - 2010 April DOWNLOAD*
I570EXXJE1 - 2010 May DOWNLOAD*
I570EXXJE2 - 2010 May DOWNLOAD*
I570EXXJE4 - 2010 May DOWNLOAD*
I570EXXJH6 - 2010 Avgust DOWNLOAD*
I570EXXJH7 - 2010 August DOWNLOAD*
*Ukoliko neka od RAR arhivi koju skinete sa ovih linkova trazi lozinku, probajte sa:
samsung-firmwares.com
samfirmware.com