voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.954
- Rezultat reagovanja
- 161
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Unapred se ogradjujem ukoliko nesto podje po zlu i vi na neki nacin pokvarite svoj telefon. Ja sam uspesno na ovaj nacin odradio S-OFF na dva telefona koja su imali istu verziju softvera u sebi a to je 1.20.401.8 i verzija HBOOT-a u njima je bila 0018
Procedura za downgrade i s-off za EVO 3D sa verzijom sw-a 1.20.401.8
Posto ova procedura ne trazi da idete na htcdev.com i tamo otkljucate svoj bootloader u principu na ovaj nacin se ne gubi garancija ukoliko se vrati HBOOT na S-ON
Procedura za downgrade i s-off za EVO 3D sa verzijom sw-a 1.20.401.8
- Napuniti bateriju na vise od 50% a najbolje na 100%
- Napraviti backup svih bitnih podataka jer se ovim gubi sve iz prethodnog roma
- Staviti u root SD kartice ovaj rom
- Ugasiti telefon, stisnuti Volume Down i upaliti telefon. Drzati oba dugmeta dok ne udje HBOOT
- Telefon prepoznaje ROM na SD kartici i posle provere pita za potvrdu.
- Potvrditi sa Volume Up tasterom i ostaviti ga da zavrsi downgrade.
- Kad zavrsi i napise da je sve OK, stisnuti power i sacekati ga da butuje u sistem.
- Ukljuciti USB Debugging u podesavanju aplikacija, podmenni Development
- Nakaciti ga, sacekati da se instalira drajver.
- Skinuti Revolutionary i tom prilikom generisati KEY na istoj web stranici.
- Otpakovati arhivu negde i pokrenuti Revolutionary.exe i ispratiti sta pise na ekranu. Pitace vas za download i instalaciju CWM Recovery-ja, to ostavljam vama po zelji i volji. Ja inace koristim 4EXT touch recovery
- Sacekati ga da zavrsi i to je to. EVO 3D je sad S-off i ako ste instalirali CWM Recovery, imate i recovery.
- Skinuti sa marketa besplatni 4EXT Recovery Updater ili kupiti 4EXT Recovery Control.
- Instalirati, pokrenuti, instalirati 4EXT touch recovery
- Uci u recovery
- Install Zip from SD card i dati putanju do Superuser-3.0.7-efghi-signed koji mozete skinuti iz attachmenta
Posto ova procedura ne trazi da idete na htcdev.com i tamo otkljucate svoj bootloader u principu na ovaj nacin se ne gubi garancija ukoliko se vrati HBOOT na S-ON
Prilozi
-
625,2 KB Pregleda: 263
Poslednja izmena:
Ovako sam te i razumeo jedino sto je mene bacilo u sumnju je da nigde na XDA ne pise da se moze downg 0018 bez htc dev ali def. probamo
Ime drzimo ti fige, javi kad odradis...sto se romova tice, moj savet 

na