voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.950
- Rezultat reagovanja
- 147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Unapred se ogradjujem ukoliko nesto podje po zlu i vi na neki nacin pokvarite svoj telefon. Ja sam uspesno na ovaj nacin odradio S-OFF na dva telefona koja su imali istu verziju softvera u sebi a to je 1.20.401.8 i verzija HBOOT-a u njima je bila 0018
Procedura za downgrade i s-off za EVO 3D sa verzijom sw-a 1.20.401.8
Posto ova procedura ne trazi da idete na htcdev.com i tamo otkljucate svoj bootloader u principu na ovaj nacin se ne gubi garancija ukoliko se vrati HBOOT na S-ON
Procedura za downgrade i s-off za EVO 3D sa verzijom sw-a 1.20.401.8
- Napuniti bateriju na vise od 50% a najbolje na 100%
- Napraviti backup svih bitnih podataka jer se ovim gubi sve iz prethodnog roma
- Staviti u root SD kartice ovaj rom
- Ugasiti telefon, stisnuti Volume Down i upaliti telefon. Drzati oba dugmeta dok ne udje HBOOT
- Telefon prepoznaje ROM na SD kartici i posle provere pita za potvrdu.
- Potvrditi sa Volume Up tasterom i ostaviti ga da zavrsi downgrade.
- Kad zavrsi i napise da je sve OK, stisnuti power i sacekati ga da butuje u sistem.
- Ukljuciti USB Debugging u podesavanju aplikacija, podmenni Development
- Nakaciti ga, sacekati da se instalira drajver.
- Skinuti Revolutionary i tom prilikom generisati KEY na istoj web stranici.
- Otpakovati arhivu negde i pokrenuti Revolutionary.exe i ispratiti sta pise na ekranu. Pitace vas za download i instalaciju CWM Recovery-ja, to ostavljam vama po zelji i volji. Ja inace koristim 4EXT touch recovery
- Sacekati ga da zavrsi i to je to. EVO 3D je sad S-off i ako ste instalirali CWM Recovery, imate i recovery.
- Skinuti sa marketa besplatni 4EXT Recovery Updater ili kupiti 4EXT Recovery Control.
- Instalirati, pokrenuti, instalirati 4EXT touch recovery
- Uci u recovery
- Install Zip from SD card i dati putanju do Superuser-3.0.7-efghi-signed koji mozete skinuti iz attachmenta
Posto ova procedura ne trazi da idete na htcdev.com i tamo otkljucate svoj bootloader u principu na ovaj nacin se ne gubi garancija ukoliko se vrati HBOOT na S-ON
Prilozi
-
625,2 KB Pregleda: 218
Poslednja izmena: