Hvala ti puno.Monitor podržava FreeSync i G-Sync. FreeSync = AMD, G-Sync = nVidia.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Sve i da je tacno opet 27 inca na full hd rezoluciju nejde. Ko je namerio da uzima 27 inca monitor samo 2560x1440 da se gleda, pa cak i ako nema hardver da gura 2k rezoluciju neka ga bolje 2k pa da se igra u full hd nego da ima hardver koji moze 2k ali je ogranicen hardverski na full hd zbog monitora.Ovaj monitor je povoljan i ima odlicne specifikacije. Bas me interesuje da li je to tacno sve i u praksi.
Samo bolji brend zahteva vise para da se izdvoji. A to onda ide u nedogled, ako doda jos par hiljada moze da kupi nesto bolje ali ako se doda jos malo moze da se kupi jos nesto bolje, i od prvobitnog plana da se potrosi tipa 235 evra za monitor dodje se do cifre od 400 evra.Ja ne bih eksperimentisao sa monitorom, pogotovo ne sa smrdljivom Teslom. Uzmes lepo bolji brend 24" na 144hz
Eto slozicemo se da se ne slazemo, tebi je monitor sve u jednom (gejming, filmovi, serije, surf i sve ostalo) dok meni je monitor samo gejming i renderovanje, i surf netom a tv je za filmove i serije. Monitor je nakacen na displayport dok je tv na hdmi.@Fantom
To je tvoje misljenje, meni je 27"@1080p bolje nego 23"@1080p. Pogotovo za filmove i serije gde velicina piksela nije nesto ni bitna, meni.
Kad sam reko bolji brend nisam mislio da plati duplo skuplje, kakvih 400e ne preteruj. Evo cak u najsmrdljivijem lancu moze da se nadje nesto bolje za slicne novce, ako se malo potrudi, moze i bolje da prodje.Samo bolji brend zahteva vise para da se izdvoji. A to onda ide u nedogled, ako doda jos par hiljada moze da kupi nesto bolje ali ako se doda jos malo moze da se kupi jos nesto bolje, i od prvobitnog plana da se potrosi tipa 235 evra za monitor dodje se do cifre od 400 evra.