Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Origin access je besplatan do kraja sedmice, jedini uslov je da se verifikuje kreditna kartica. U Origin accessu dobijate Fifa17, Titanfall Deluxe, StarWars Battlefront, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Crysis 3...
Da napomenem da se verifikacija kartice moze prekinuti kad god zelite u slucaju da vam istekne besplatan bon i ne zelite da vam skine novac sa kartice.
Instalirao Titanfall 2, igrao nekih 2 sata, makao smece sa racunara.
Nije ni cudo sto nemaju igraca. Ovi sto su mu dali 9/10 ocjenu samo nek su zdravo.
Ukusi su razliciti.
Ja ne volim da farmam botove, cekam u redu za mec vise nego sto mec traje, niti da gledam reklame svakih par sekundi sa obje strane monitora da je neko pozvao Titana. Ka' da sam ne vidim robota visokog ko trospratnica.
Isto mi nije nimalo milo kad ispalim pola sarzera nekom u facu i on mene ubije jednim udarcem nogom/rukom sa 5 metara udaljenosti. Dosadi posle nekog vremena.
Srecom pa je bilo dzabe pa nijesam bacio pare.
Ja nijesam mogao da nadjem mec po par minuta, vjerovatno bilo manje igraca nego obicno, mada je kasnije stvarno bila prijatnija situacija.
A sto se "reklama" tice, pricam o onim silnim obavjestenjima koja iskacu sa obje strane o tome ko je pozvao Titana, koje je trenutna misija, koji je bonus aktivan. Mozda postoji nedje da se to iskljuci, ali ja to nijesam uspio naci.
Podsjetilo me na CoD fore - upucas dvojicu, dobijes 2 medalje, 10 pohvala i 25 tomahavka da protivniku srucis na glavu, samo pritisnes dugme.
Kao sto rekoh, ukusi su razliciti.
Moras biti ulogovan pa dole add to cart pa checkout pa proveris email i uzmes kljuc i aktiviras na steam, ako sve tako radis onda je doslo do preopterecenja sajta pa pokusaj ujutru.
Radi i kod mene. Imao sam obican Shadow Warrior na Steam-u od ranije, kada sam dodao kod za Special Edition otkljucao mi je DLC i ostali bonus sadrzaj.
On topic: Novi Doom moze besplatno da se igra naredna 3 dana, a tokom tog perioda moze da se kupi za 15e. Svi DLC-i za njega su sada besplatni.