SPB mobile shell. idi na ipmart. tamo ga možeš download. na daily su obrisali link zbog neverifikovanog izvora.ma opushteno gorisha, nije ni bitno
btw. odoh na daily da vidim taj homescreen, meni se do sada svideo samo onaj orange
kako se zove taj novi?
probao sam, ovo je neka zheshtja beta. sachekatju josh malo da izadje full pa tju probati opet.SPB mobile shell. idi na ipmart. tamo ga možeš download. na daily su obrisali link zbog neverifikovanog izvora.
ovaj HS dozvoljava dobru organizaciju HS-a ipostavljanje widgeta
jeste, jede memoriju. medjutim ovo je beta verzija i nešto što se najviše peibližilp HS N97 zbog mogućnosti koje pruža. postoji opcija da se instalira na E: ali još nisam provalio(smo instalacija ide na E: a ostali failovi se navodno po difoltu organizuju na Z:????)Ali je ipak previse zahtevan i jede memoriju za mene
nadji path mod, tako se valjda sve instalira na ejeste, jede memoriju. medjutim ovo je beta verzija i nešto što se najviše peibližilp HS N97 zbog mogućnosti koje pruža. postoji opcija da se instalira na E: ali još nisam provalio(smo instalacija ide na E: a ostali failovi se navodno po difoltu organizuju na Z:????)
evo ti to što čekaš na ovom linku!Dok neizadje stable cook-ed verzija v50 ja neskidamLightning fast 2 radi sine ko zmaj
Znam matori,aktivan sam na tom forumu i previseevo ti to što čekaš na ovom linku!
ajde mi pošalji na PM IMEI da ti uradim certifikteA kad si ga zadrazhio? Mene redirektuje na ovu stranicu, nadam se da je to ispravna stranica.. http://www.shoujizu.net