• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Superlux HD681 EVO

Mcode

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
08.10.2015.
Poruka
29
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
Pozdrav! Sta mislite o ovim slusalicama za gaming i sa kojim slusalicama iz gaming ponude mogu da se uporede?Unapred hvala :sekira:

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
IMHO nisu za gaming, od skora ih imam i u poredjenju sa vremesnim Sennheiser hd 485 su losije i to dosta ali meni se sundjer istrosio a skupi su inace za stalnu zamenu pa sam ih ostavio jer gaming ne praktikujem ali zvuk u L4D, LOL, BF4 je losiji nego sa hd485. Tako da cenim da je serija 4xxx senn bolja za gaming ali moras poslusati. Za Stereo i HiIFi je vec druga prica, opravdavaju pare tj tih 30 eura koliko bi trebale da kostaju.
Kazu svi da je Kingston Hyperx odlican i u tom pravcu treba gledati ili kako novcanik dozvoli.

micri

Betmen
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.527
Rezultat reagovanja
170
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
INTEL Core i5-13600KF/NZXT X73
Motherboard:
Asus Z690G-Gaming Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
VGA & cooler:
AsRock RX6900XT OC Formula
Display:
BenQ EX2780Q/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Sennheiser GSP670/JBL Flip 5
Case:
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
PSU:
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Internet:
Optika 400/80
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB/iPhone XS Max 64gb/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc
Dobar zvuk je dobar zvuk, ne vidim kako mogu neke slusalice da budu bolje za gaming, a losije za muziku. Takodje sennheiser ne moze da se poredi sa kineskim superlux slusalicama.

E sada, sto se tice tih slusalicama, vrede koliko i kostaju, 30$ cini mi se, ako mozes da ih uzmes po toj ceni, uzimaj i ne razmisljaj dalje.

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4670k @ 4.3 ghz @ Noctua D15
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
GIGABYTE nVidia GeForce GTX 1080 Ti Gamanig OC BLACK
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Corsair ssd 120g + samsung 850 evo 500 g
Sound:
integrale
Case:
CM MasterCase 5 pro, 4 x Noctua A14 + 2 x S12
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Logitech G810 + G502 @ QCK XXL
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
Polako micri bre :) naravno da mogu. Tipične slušalice za gejming imaju V shape sound. Sto nije nikako loše ako su dobri ti donji i gornji (low and high). Za muziku traži se ipak nešto bliže sredini tj da postoji taj mid :) naravno nikako da sve bude flat jer nam ne trebaju monitori za studio, tako da malo izrazenijeg opsega će uvek biti jer sam proizvođač namesti po sebi ili već kakvi su drajveri tj konstrukcija slušalica.
Što se tiče superlux-a ne bih da ih branim jer ih nisam slušao, ali net/yt/forumi su puni hvale i review-a istih. Jako dobro se drže sa poznatom konkurencijom koja je čak i skuplja ;)

Sent from my SGP511 using Tapatalk

micri

Betmen
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.527
Rezultat reagovanja
170
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
INTEL Core i5-13600KF/NZXT X73
Motherboard:
Asus Z690G-Gaming Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
VGA & cooler:
AsRock RX6900XT OC Formula
Display:
BenQ EX2780Q/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Sennheiser GSP670/JBL Flip 5
Case:
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
PSU:
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Internet:
Optika 400/80
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB/iPhone XS Max 64gb/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc
U low klasi da, ali ako gledamo skuplje modele, svake hifi slusalice su bolje od bilo kojih "gejmerskih" all around gledano.

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Dobar zvuk je dobar zvuk, ne vidim kako mogu neke slusalice da budu bolje za gaming, a losije za muziku. Takodje sennheiser ne moze da se poredi sa kineskim superlux slusalicama.

E sada, sto se tice tih slusalicama, vrede koliko i kostaju, 30$ cini mi se, ako mozes da ih uzmes po toj ceni, uzimaj i ne razmisljaj dalje.
Covek je sve sjajno objasnio, malo duze traje klip ali vredi svaki minut:

Lik je objektivan, realan i zestok kriticar, jedan od retkih review-era koji nema ''sponzore'' i koji na svom kanalu radi sta oce, pljuje, psuje itd. Odgledajte i ostale njegove klipove pa cete cuti npr zasto misli da su izvikane AKG K99 slusalice djubre u poredjenju sa duplo jeftinijim Takstar itd. Nije sve u imenu brenda tj poznati proizvodjaci u najnizim klasama naplacuju ime uz los ili jedva prosecan kvalitet dok se ovi iz Azije namecu odlicnim odnosom cena-zvuk. Otprilike tek posle 100e ''stara imena'' kao Senn/AKG/AT/BD.. pocinju da prodaju kvalitet.

Inace, imam HD7 sluske placene 38e i zvucno za 5 klasa deru Sennheiser HD201 koje kostaju oko 30e. U sustini HD7 su odrale sa minimum nekoliko klasa razlike sve slusalice od 60-ak evra koje sam probao, pre svega pri slusanju muzike a onda i pri igranju/gledanju filmova, jednostavno za ove pare imaju vrhunsku dinamiku, cist zvuk, utegnut, kvalitetan bas i ogroman soundstage (sto je vrh za gaming) pa onda i ne cude hvalospevi o ovim slusalicama po netu (cak i na ''amazonima''/audio foruma iz bogatih drzava)
http://www.head-fi.org/products/presonus-hd7-professional-monitoring-headphones

http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/presonus-hd7-semi-closed-back-studio-headphones

http://www.bhphotovideo.com/c/product/717194-REG/PreSonus_HD7_HD7_Professional_On_Ear_Monitoring.html

Za tih 40-ak evra apsolutna preporuka za iste, za kucnu upotrebu (muzika, filmovi, gaming) jer je zvuk super za te pare a uz to su i veoma izdrzljive i udobne iako u ruci deluju malo jeftino (tj u skladu sa cenom). Moje su prezivele 8-9 padova (zakacim kabl nogom) i kao nove su i pored 2 godine a uz to su savitljive u pm.

Inace su proizvedene u SL fabrici za poznatu USA kompaniju PreSonus https://www.presonus.com/products/HD7

Jedina mana su ovo sto sto i pominje u juzer testovima - naglasenije treble podrucje sto uz integrusu moze da bude problem ali ove sluske jednostavno ne mogu da zvuce kako mogu uz los izvor zvuka. Uopste ta kombinacija - krs integrusa + muzika sa losom produkcijom (gde sve prsti) im nikako ne odgovara ali to je slucaj cak i sa nekim veoma skupim sluskama i vise je mana loseg izvora i produkcije.

Uparite ih sa dobrim, ''warm sounding'' DAC-om (32omske su pa im pojacalo i nije potrebno) i slusacete kvalitet zvuka koji je 2-3x iznad cene samih slusalica ;) Polemisao sam sa jednim clanom susednog foruma koji je imao priliku da uporedi HD7 na skupoj opremi sa 3-6x skupljim slusalicama, kaze da zvucno iznenadjujuce malo zaostaju za skupim modelima a neke od 100-120e deru. Da, rece da su odrale neke Beats od 300e :D

Superlux tajvanci od pre nekoliko godina proizvode drajvere ili cele sluske za AKG, Beyerdynamic, Sennheiser i druga poznata imena koja su prenela delove proizvodnje u Aziju (zna se zasto ;)).

Na SL sajtu inace imate ispod svakog modela naznaku koji daleko poznatiji i skuplji model zvucno kopiraju, naravno zvuk nije 100% istog kvaliteta ali je sama razlika daleko manja od razlike u ceni. Znaci ne zvuce bas prefinjeno kao sluske ciju zvucnu signaturu kopiraju i izrada je socijalna, dizajn cesto mesavina izgleda sluski 2-3 poznatija proizvodjaca (sto je malo kic) pa ko sta voli, moze i oce da plati, do 60-ak evra sve te slusalice su odavno najbolja kupovina.

PS

Nemam obicaj da kupujem jeftine proizvode iz Azije i uvek sumnjam u ''kvalitet'' takvih proizvoda (tj mislim da su djubre :D) ali sam u poslednje vreme par puta rizikovao sa takvim kupovinama i uverio sam se da odredjeni proizvodi kidaju kvalitetom za smesnu cenu (HD7 i fiio e10k dac/amp koji je toliko kvalitetno izradjen da bez problema moze da nosi AKG ili Audio Technica logo).

Poslednja izmena:

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
IMHO nisu za gaming, od skora ih imam i u poredjenju sa vremesnim Sennheiser hd 485 su losije i to dosta ali meni se sundjer istrosio a skupi su inace za stalnu zamenu pa sam ih ostavio jer gaming ne praktikujem ali zvuk u L4D, LOL, BF4 je losiji nego sa hd485. Tako da cenim da je serija 4xxx senn bolja za gaming ali moras poslusati. Za Stereo i HiIFi je vec druga prica, opravdavaju pare tj tih 30 eura koliko bi trebale da kostaju.
Kazu svi da je Kingston Hyperx odlican i u tom pravcu treba gledati ili kako novcanik dozvoli.

Jesi probao da im uklonis taj dodatni sloj sundjera? Evo cela tema o evo http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=16596

Accuphase rece (a i mnogo ljudi po head fi) da im ti dodatni stock sundjeri mute zvuk i da ih treba ukloniti. Imas sve u toj temi iznad, uz taj jednostavan mod te Evo bi trebale da kidaju za te pare, nisam ih probao ali verujem Accuphase-u koji pored njih ima i sjajne Fidelio X1 slusalice (250-300e) i kaze da su modovane Evo iznenadjujuce blizu zvucno ali da (logicno) zaostaju po kvalitetu materijala itd.

Poslednja izmena:

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
Jesi probao da im uklonis taj dodatni sloj sundjera?
Moze biti da mi je nalo i ostecen sluh godinama :) ali nema tu neke velike dobiti :-) kazem za stereo su solidne, treba bas slusati da bi se osetile razlike ali se osete, na moju zalost mislio sam da bi morale biti bolje. Pokusavao sam cak i posle par dana usviravanja " rekoh mozda sam se tolike godine navikao " ali rezultat je da je par igara siromasnije dosta sa soundom :-) u odnosu na hd485
Cak i sam taj BAS kojeg hvale ... po meni .. siromasan, a recimo slusam na zvucnoj Xfi Elite pro sa pojacalom tako da nema razlike kada ih spojim na avr i zvucnu.
IMHO ja to ne bih uzeo za gaming, kao jeftina zamena za stereo koja ima 2 vrste jastucica i 2 kabla razlicite duzine dobra kupovina.

Recimo snimak Hotel Kalifornia Japan i ona deonica kada na uvodu pocinje BAS tj bubnjevi je dosta niza od HD485 i sa Senn dobijes veliko BOOOM - da se tako izrazim slikovitije - dok na hd681 bude BM :-) ostalo je solidno ali da recimo nadjem velur jastucice za hd485 ove bi odmah isle na prodaju :-)

da im ti dodatni stock sundjeri mute zvuk i da ih treba ukloniti
Ma to je ni 1 mm jastucica, sta tu moze da zamuti :-) a korisno je higijenski jer lepo odvaja uvo i kontakt koji bi se verujem brzo izlizao

Poslednja izmena:

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Ma svi preporucuju taj mod sa uklanjanjem sundjera i kazu da se kvalitet zvuk primetno menja a iza tog sloja svejedno imas jos jedan sloj sundjera koji ''odvaja uvo'' :)

Evo citiram sa linka (post #2):
Pre nego što sam skinuo sunđer, preslušao sam više puta neke pesme, da bih mogao preciznije primetiti razlike. Skidam sunđere na obe strane, vraćam slušalice na glavu, i pokrećem ponovo prethodno dobro preslušane i “upijene” pesme...i ostajem bez daha.

Prva pomisao je “šta kog đavola, wtf, ma daaaj, pa ovo je nemoguće, ne mogu da verujem, ufff kakva razlika...” Razum odbija da je takva razlika moguća zbog jednog šugavog sunđera, ali je sluh neumoljiv, i kaže da je moguće. Razum iznerviran tvrdi da nije, i sledi dodatni posao, skidanje jastučića (ear-pads), i vraćanje sunđera nazad, i tako nekoliko puta, poređenje, dok se razum nije uverio da je moguće, a o razlozima će razmišljati kasnije, važan je rezultat.

Šta se izmenilo: fantastični, brzi (i poznati) bass sa 668B je ponovo tu, ali sa dodatnom dimenzijom neverovatne voluminoznosti, koja se tako lepo uklapa u ostatak zvučne slike, da je to prosto neopisivo. Visoki tonovi su se dodatno osvetlili, dakle ono blago zatamnjenje koje mi je pomalo smetalo je nestalo, uz dodatno proširenje zvučne kulise (soundstage), još bolju separaciju detalja i instrumenata, u ukupnom zbiru veliki skok napred. Ako su do sada Superlux 681 EVO bile zvučno za nijansu iza, ovom izmenom su definitivno nagazile na gas, i pretekle 668B u ukupnom utisku.

Pošto je razum tražio objašnjenje (inače bi stalno dizao pobunu i dosađivao): sunđeri prave previše dampinga, tj. “guše” slušalice (membrane), koje su pretrpele izmene, tj. dobile jače bass područje koje opet pokreće pozamašne količine vazduha. Pošto se radi o velikim membranama, promera 50 mm, količina vazduha koju moraju pokretati tokom rada nije mala, a sunđer ih je remetio u radu, tj. membrane u hodu moraju potiskivati (ili uvlačiti, u zavisnosti od položaja) vazduh kroz sunđer, što je dodatni napor, koji ih je usporavao, dovodio do zastoja u protoku vazduha i rezultovao gubitkom impulsivnosti. Skidanjem sunđera su slušalice bukvalno prodisale, i dobile mogućnost da se prikažu u punom sjaju. Dodatni dobitak u energiji visokih, detaljima i prostornosti dođe kao šlag na tortu.

Pošto nisam našao na nekoj stranici mereni frekventni odziv slušalica, pokušaću da ga dočaram subjektivnim utiscima. Nakon eksperimentisanja na headroom sajtu sa nekoliko modela, našao sam dva (uklonio sam ih sa grafikona) koji odgovaraju subjektivnom utisku. Plava linija u bass području prikazuje utisak u odnosu na 668B, dakle slušalice su dobile znatnu ekstenziju u dubokim, srednji se poklapaju, plava linija u visokim prikazuje utisak EVO sa sunđerom, zelena linija je frekventni odziv visokih nakon uklanjanja sunđera. Grafikon ne pretenduje na 100% tačnosti, pošto je zasnovan na slušnom utisku, ali verujem da je dosta približan, baš me zanima koliko će se poklopiti sa pravim mernim rezultatima (ako se pojave).
Jbga, lik ima Fidelio X1 sluske koje su vec godima jedna od najboljih kupovina u klasi 250-300e i nekoliko puta je napisao (a i rece na pp) da su modovane Evo zvucno veoma blizu tj da je razlika u ceni daleko veca od razlike u kvalitetu zvuka.. fazon ako bi X1 ocenio sa 9/10 modovanim Evo bi dao 8/10 a odnos cena je 250-300e vs 40e s tim sto su materijali/izrada naravno na strani Fidelio sluski kao i cena pri daljoj prodaji ali to je manje bitno od cinjenice da je moguce kupiti udobne i iznenadjujuce kvalitetne sluske za smesne pare.

Uopste nije bitno poredjenje sa HD465 vec cinjenica da postoji lak mod uz koji primetno mozes da unapredis kvalitet zvuka :cheers:

Ja sam odustao od kupovine Evo jer nema logike da ih narucujem pored (za te pare) sjajnih HD7 ali opet prosto me vuce da probam Evo model i da ih direktno uporedim..

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
a iza tog sloja svejedno imas jos jedan sloj sundjera koji ''odvaja uvo''
Da, ali taj sloj ti je " potencijalno habajuci " sloj kojem vec po kupovini vidis da se odvajaju " dlacice ' i da ce nekim koriscenjem da se raskupusa :-) Zato su i stavili verovatno taj drugi sloj, medjutim probao sam i jednu i drugu varijantu i po meni nema tu nekog VAU efekta ... Opet kazem .. sluh godinama degradira

Aleksandar Novosadski

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2015.
Poruka
159
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
OmniscienT :)
Other:
HP 17-X116DX
@ hsv.stoned

Baci link ovih slusalica ako mozes, neki domaci.
Zelim da ih kupim posto si ih toliko nahvalio, vidim da ih takodje i drugi hvale.

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Ako imas vise od 100e postoje bolje kupovine, ovako za oko 100e je najbolje juriti Pioneer A1000 a ispod te cene neke od dobro poznatih Takstar/Superlux/iSK/PreSonus slusalica a brdo utisaka za svake imas po netu..

Nemam sad vremena a i polemisalo se vec o tome u nekim drugim temama, imas i na head fi forumu sta karakterise koje sluske (prednosti i mane) pa sam proceni.

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4670k @ 4.3 ghz @ Noctua D15
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
GIGABYTE nVidia GeForce GTX 1080 Ti Gamanig OC BLACK
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Corsair ssd 120g + samsung 850 evo 500 g
Sound:
integrale
Case:
CM MasterCase 5 pro, 4 x Noctua A14 + 2 x S12
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Logitech G810 + G502 @ QCK XXL
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
Ja ima Philips SHP9500 - ako ih nađeš svaka preporuka za kupovinu!

Sent from my SGP511 using Tapatalk

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Naravno, i te Philips se vode kao odlicna kupovina do 100$ samo ih treba ''uloviti'' za 80-100$ na nekom Amazonu + dodatni troskovi. A mozda naleti i po koji primerak na KP za oko 100e..

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
Evo samo ukratko epilog, EVO su riknule tj " prozvizdale " pre 2 dana :-/ Jednostavno su usred nekog emitovanja prosvirale, neki tonovi su se izgubili i zvuk je blago receno uzasan. kada prikopcam stare sve radi normalno. Idu na reklamaciju i nadam se povracaju novca za kupovinu nekih ozbiljnijih slusalica.

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Koliko si ih dugo imao?

Sent from my D6603 using Tapatalk

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
Od 25.03.2016 Racun :-/

Poslednja izmena:

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Malo bas,uzas :(

Sent from my D6603 using Tapatalk

warmaster

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.687
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Desava se, prosto proizvodnja ne moze biti perfektna :/

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
Naravno :-) svima se desava jedino peh ..

thewitchermr

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.11.2013.
Poruka
454
Rezultat reagovanja
75
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
hp acer
CPU & cooler:
fx8350 noctua nhd14
Motherboard:
sabertooth 990fx
RAM:
2x 4gb kingston hx
VGA & cooler:
asus r9 270x
Display:
asus mx279h asus 24-22
HDD:
ssd 120 k.hx wd2tb
Sound:
asus xonar dx
Case:
cm cosmos
PSU:
cm v700
Mice & keyboard:
cm sent.adv.2 mx 518 g105
Internet:
kabl kop.
OS & Browser:
win7
Other:
cm sirus
Meni te sluske rade evo vec koji mesec bez problema, cak sam ih spojio na pojacalo kucno, zvuk je dosta jaci nego kad ih ubodem u komp na asus xonar zvucnu:wave:

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
Kod mene je pojacalo u istoj fazi sa zvucnom na compu, Xfi elite pro je odlicna za to :-) isti je zvuk na Onkyo tx 805 i na Elite pro
Posto sam odmah u petak poslao mail redroosteru vec sam dobio odgovor da ce mi poslati nove :-) Vrlo lepo od njih

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
Rezime - stigle nove sluske bez pogovora, kako su obecali tako su i uradili, odmah ih oglasavam posto planiram narudzbinu drugih :-) Shure rsh 440

Koga zanima mogu lepu cenu da napravim :)

Vrh