Darko Jankovic
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.05.2020.
- Poruka
- 695
- Rezultat reagovanja
- 587
Moja konfiguracija
Stvarno te nije mrzelo ovo da crtas da bi objasnioCija god da je ovo fotelja ovo mi vise lici na invalidska kolica nego na stolicu za racunar.
Inace cisto da dam i svoj komentar na ovo. Ovakav setup zaista ne znam kome bi mogao da odgovara.
Prvo monitor koji je nebo pod oblake u odnosu na periferne uredjaje. Iz prilozenog mogu da vidim da korisnik mora da drzi glavu zabacenu nazad i malo na gore da bi gledao u monitor. Vrat out. Druga stvar fotelja ima previse zabacen naslon sto mi govori da se uz ovakav setup monitor gleda na najmanje 70cm sto je sve samo ne gejmerski stil.
Slikovito objasnjeno sta je bolje i prirodnije za gaming ili bilo koje drugo koriscenje racunara slika 1 ili slika 2 slika 1 je uglavnom kancelarijkse stolice koje su po pravilu uvek zabacene unazad da bi se baja mogao osecati da bas nista ne radi u svojoj kancelariji. "Gejmerske" stolice koje su iole ok imaj umogucnost podesavanja nagiba naslona sto je po meni najbitnije. Inace slika 1 je najslikovitije objanjen setup i sedenje onog ko koristi ovaj mercedesov custom. Bitno da je mercedes Ovako slicno sede kosmonauti u svojim kapsulama
Pogledajte prilog 39140