Pozdrav svima. Cilj ovog posta nije pitanje ili dilema, nego zelja da pomognem ljudima koji se razmisljaju da kupe novu stolicu. Pisem na ovom threadu jer nisam nasao adekvatno mesto da ostavim komentare za tu temu. Nedavno sam gledao koju stolicu da kupim, odlucio se za spawn ***** Gaming Chair Spawn Calling Series White ( CL-WB1CA ) ***** i hteo bih da pomognem ostalima koji su u dilemi da kupe nju ili neku drugu. Prva stolica koju sam imao koja se moze smatrati nesto boljom od gajbe za pivo, ili klasicne drvene stolice je ova Gejmerska stolica AGGESTRUP siva/crna | JYSK. Ja je nisam platio 17 000 nego manje, bila je oko 10k na snizenju. Sto se nje tice, trajala je 3 ipo godine, i zapravo jos je upotrebljiva. Sto se tice udobnosti, zapravo nije toliko losa, ali problem sa njom meni je bio sto nisam mogao duze od 3 sata sedeti na njoj, deo na koji se sedi je plitak, valjda je splasnuo posle duzeg sedenja. Pohabala se koza na njoj na delu za podlaktice i takodje hidraulicna sipka je propala malo kroz drzac sa tockicima. Ona je super i dalje za sedenje, samo je dotrajala (nisam ni ocekivao mnogo kad sam je platio koliko sam je platio). Odlucio sam se da predjem na nesto novo, udobnije. Cuo sam za tog nekog Herman Millera koji proizvodi najbolje stolice, otisao sam na njihov sajt, i kad sam video cene, odmah je ta opcija otpala. Ali po iskustvu drugih, ako imate novca, ne stedite na drzanju i kicmi, kupite najbolje. Njihove garancije su na 10godina jer garantuju kvalitet. Posle toga sam geldao tu Markus Ikea stolicu koju su svi hvalili kao super iako je kancelarijska. Platnena je ok 15k a kozna oko 19k. Ono sto mi je za nju bio problem, jeste to sto sam video na nekim reviewovima da deo na kome se sedi brzo ulegne i bukvalno ostanes da sedis na dasci. Ja imam 100kg i visok sam 190cm tako da mi se to nije svidelo. Onda sam geldao te gaming stolice, i ono sto sam zakljucio da ako hocete gaming stolicu, najbolja opcija je da ustedite i platite neku skupu. Zasto skupu, pa zato sto je kvalitet proveren. Tu mislim na DXRacer,SecretLab, neke asusove itd. Ovo sam na kupujem prodajem nasao. Neke od tih brendova se ne shipuju za Srbiju. I morate imati u vidu da ako kupite ,,racing stryle" gaming stolicu, placate delom i njen izgled, i jos ako je poznat brend, to bas dize cenu. Moj savet je da ako ne zelite odvajati puno novca sa stolicu, kupite dobru kancelarijsku stolicu. E sada, da bih sto posto iskomentarisao ovu koja mi je danas stigla, ovu spawn stolicu, moram koju nedelju sedeti u njoj. Za sad je nenormalno udobna, jastucic na lumbalnom i vratnom delu su pun pogodatak (makar za mene). Ali nisam sedeo u ovakvom tipu stolice, pa mozda malo tu ima i placebo efekta. Svakako updatovacu ovde iskustva sa stolicom posle par nedelja i posle par meseci, jer nista ne znaci da je dobra samo prvih par dana
.
.