koristim privremeno lg w1934s...znam da je mala dijagonala i sve to al to je samo privremeno...uzeo bih taj dell al nesto imam osecaj da bi to meni bilo maloSta imas sad, jesi li zadovoljan? Ako imas tft neki i dobar ti je onda uzmi p2770h, a ako oces odlicnu sliku onda u2311h ko ja!![]()
nekako ne bih isao ispod 24" al ako je slika stvarno toliko dobra zrtvovao bih taj 1"
sta mislite o ovom aceru?
u atomu......ako ti je do velicine onda naravno 27" ako ti je do kvaliteta slike onda 23"Visina panela samo 28cm... 2 cm manje od mog trenutnog 22" monitora ... nty.
jednostavno cu za koji dan da odem u atom da stavim jedan pored drugog i da vidim razliku...da sam procenim da li se zbog ips-a ispalit odricati 4"
a sta mislite o ovim ostalim je li ih vredno spominjati pored ova 2 monitora,za ovog acera sam cuo dosta pozitivnih kritika, ima li ko iskusta sa njim?hvala svima na odgovorima,vidim da su misljenja podeljena i da nema pobednikaAko si gamer kako kazes, bez razmisljanja uzmi Samsung P2770, imam ga i samo reci hvale!!!
uglavnom idem za koji dan u atom tamo cu da stavim jedan pored drugog i jednostavo vidim sta meni vise odgovara 

vrlo skromno^ Apple Cinema Display 30"![]()
uzeo sam acer-a...E lak1, sad vidim da si uzeo Acer g245Habid, i meni je zapao za oko pre par dan, prvenstveno zbog cenevrlo skromnouzeo sam acer-a...
. Na malo mesta na netu ima nešto o njemu, vidim da su ga uglavnom hvalili i čini se kao ok kupovina za te pare pogotovo. Naravno ne mislim da je nešto poseban, daleko od toga, ali 24", 2ms, DVI, HDMI se čini interesantno za 16-17000din. Imam još 2 kandidata, Viewsonic 2453mh led i Samsung S LS24A350HS/EN koje uglavnom hvale ali su skuplji oko 4000...