koristim privremeno lg w1934s...znam da je mala dijagonala i sve to al to je samo privremeno...uzeo bih taj dell al nesto imam osecaj da bi to meni bilo malo nekako ne bih isao ispod 24" al ako je slika stvarno toliko dobra zrtvovao bih taj 1" sta mislite o ovom aceru?Sta imas sad, jesi li zadovoljan? Ako imas tft neki i dobar ti je onda uzmi p2770h, a ako oces odlicnu sliku onda u2311h ko ja!
ako ti je do velicine onda naravno 27" ako ti je do kvaliteta slike onda 23"Visina panela samo 28cm... 2 cm manje od mog trenutnog 22" monitora ... nty.
hvala svima na odgovorima,vidim da su misljenja podeljena i da nema pobednika uglavnom idem za koji dan u atom tamo cu da stavim jedan pored drugog i jednostavo vidim sta meni vise odgovaraAko si gamer kako kazes, bez razmisljanja uzmi Samsung P2770, imam ga i samo reci hvale!!!
vrlo skromno uzeo sam acer-a...^ Apple Cinema Display 30"
E lak1, sad vidim da si uzeo Acer g245Habid, i meni je zapao za oko pre par dan, prvenstveno zbog cene . Na malo mesta na netu ima nešto o njemu, vidim da su ga uglavnom hvalili i čini se kao ok kupovina za te pare pogotovo. Naravno ne mislim da je nešto poseban, daleko od toga, ali 24", 2ms, DVI, HDMI se čini interesantno za 16-17000din. Imam još 2 kandidata, Viewsonic 2453mh led i Samsung S LS24A350HS/EN koje uglavnom hvale ali su skuplji oko 4000...vrlo skromno uzeo sam acer-a...