Klon mozda poznatijeg Wuzhi Audio ClassD pojacala sa istim imenom
Za 1100 din koliko je kostao (bez DC adaptera), svira za sve pare
Daleko od nekog HiFi-ja naravno, ali za tu velicinu i te pare, odlicno...Da vidimo?uradio mi covek sa kupujemprodajem kutiju za vinile po zelji i meri - fantasticno izgleda ,kao iz prodavnice
ovo je njegova slika sa KP iz prepiske kada mi je rekao da je gotova .po zelji i meri .uzivo mnogo lepse izgledaDa vidimo?
Te stolice izgledaju lepo i udobno na prvi pogled, ali su problematične.Stigla danas stolica prezadovoljan od kvalitet, dobro se uklopio
Pogledajte prilog 63102Pogledajte prilog 63103

Uz HK standardno idu JBL.Ja nisam mogao da odolim ovom kombu, ići će i Digital to Analog converter da bih povezao sa TV-om, zvučnike za sad imam od neke stare panasonic linije, e tu mi treba preporuka do 100e a da se lepo uklopi sa ovim pojačalom, sve će biti bolje od zvučnika sa TV-a što je i primarna namena, a bonus je tuner, sluša mi se radio kod kuće. Nemojmo sad o kablovima, to ćemo ostaviti za neke lepše i bogatije dane. Za pojačalo stoji da je 30w per chanel i 8 Ohms, nađoh nešto ovako ali nisam siguran da li su specifikacije kutija ok mada dobrano premašuju budžet, LINK
Biće izgleda neki Magnat, ali gledam i neki JBLUz HK standardno idu JBL.
+1. Slazem se svime sto je receno.Te stolice izgledaju lepo i udobno na prvi pogled, ali su problematične.
Problem sa tim stolicama je sto su cesto od loše eko kože koja posle nekog vremena obavezno ispuca i ljusti se svud oko tebe.
Drugo leti se ulepis i ugrejes u njoj kao u furuni. Nema podesavanje uglova, lumbalnog dela, glave.. Ako pukne neki deo često je sve iz jednog, nije kao na ergonomskoj da skines na srafove i narucis novi deo.
Po meni jedina ispravna kupovina računarske\radne stolice je ergonomska sa mrežastim sedenjem i naslonom, a imao sam i jos uvek imam sve.. od gejmerskih do ovih "kožnih" debelih.
BTW. Srečna kupovina![]()
kancelarijskestolice.com
Brate ovo jeste dobra stolica ali s obzirom da sam ja ovu moju platio 170eura dobra je+1. Slazem se svime sto je receno.
Kancelarijske stolice cesto ljudi smatraju najudobnijim jer bi jelte neki direktor u njima trebao da drzi dupe ceo dan. Mwedjutim to je sve samo ne istina. Meni se kod ove stolice pre svega ne dopada sto ne mogu da se spuste nasloni za ruke sto odmah stvara problem da stolica ne moze dovoljno da se uvuce ispod stola kako bi se udobno selo. Ja ne mogu da zamislim da nego zalegne u fotelju i na 1 metar igra bilo sta na monitoru od 27"
Po meni ovako nesto dobro a jefitinje, da nije ko Herman Miller
![]()
Ergonomska radna stolica 0141 WAU - Linea Comfort
Ergonomska radna stolica 0141 WAU 1 savršen spoj dizajna i ergonomije sa mnogobrojnim mogućnostima podešavanja, prilagođavanja telu korisnika.kancelarijskestolice.com
na onu proslu bukvalno sam legao isto je bila kancelariska platio 80 eura koristio 5 godina i doslo vreme za promenu 
Ja nikako da meznem tu stolicu. Bio tamo, probao je, ne moze za kes nego preko racuna, obecam coveku sutra uplatu i dok sam isao nazad, predomislim se i kupim OLED tv+1. Slazem se svime sto je receno.
Kancelarijske stolice cesto ljudi smatraju najudobnijim jer bi jelte neki direktor u njima trebao da drzi dupe ceo dan. Mwedjutim to je sve samo ne istina. Meni se kod ove stolice pre svega ne dopada sto ne mogu da se spuste nasloni za ruke sto odmah stvara problem da stolica ne moze dovoljno da se uvuce ispod stola kako bi se udobno selo. Ja ne mogu da zamislim da nego zalegne u fotelju i na 1 metar igra bilo sta na monitoru od 27"
Po meni ovako nesto dobro a jefitinje, da nije ko Herman Miller
![]()
Ergonomska radna stolica 0141 WAU - Linea Comfort
Ergonomska radna stolica 0141 WAU 1 savršen spoj dizajna i ergonomije sa mnogobrojnim mogućnostima podešavanja, prilagođavanja telu korisnika.kancelarijskestolice.com
Ono sto me zbunjuje je da je cena ista kao i pre 3 godineMa sve ok ali kazem videces vremenom da je eko koza losa. Nije trajna a leti je uzas sedeti na tome. Bolje nabavi nesto da je pokrijes dok je nova. Sacuvaces i eko kozu duze i neces imati problem leti.Brate ovo jeste dobra stolica ali s obzirom da sam ja ovu moju platio 170eura dobra jena onu proslu bukvalno sam legao isto je bila kancelariska platio 80 eura koristio 5 godina i doslo vreme za promenu
![]()
Ma sve ok ali kazem videces vremenom da je eko koza losa. Nije trajna a leti je uzas sedeti na tome. Bolje nabavi nesto da je pokrijes dok je nova. Sacuvaces i eko kozu duze i neces imati problem leti.
Zavisi za sta ce koristiti stolicu... sa eko koze se mnogo lakse brise nego sa mreze
Inace jednom mi je jedan kinez rekao da je kineska koza, koza pacova 
Cena je ista kao i pre 6 godina kad sam ja imao plan da je kupim em je sad na nekom snizenju.Ja nikako da meznem tu stolicu. Bio tamo, probao je, ne moze za kes nego preko racuna, obecam coveku sutra uplatu i dok sam isao nazad, predomislim se i kupim OLED tvOno sto me zbunjuje je da je cena ista kao i pre 3 godine
Bar ova Markus ima mogucnost da se skine veoma lako i opere u masini sto mi je veliki +.Zavisi za sta ce koristiti stolicu... sa eko koze se mnogo lakse brise nego sa mreze
Inace jednom mi je jedan kinez rekao da je kineska koza, koza pacova
![]()