Klon mozda poznatijeg Wuzhi Audio ClassD pojacala sa istim imenom
Za 1100 din koliko je kostao (bez DC adaptera), svira za sve pare
Daleko od nekog HiFi-ja naravno, ali za tu velicinu i te pare, odlicno...Da vidimo?uradio mi covek sa kupujemprodajem kutiju za vinile po zelji i meri - fantasticno izgleda ,kao iz prodavnice
ovo je njegova slika sa KP iz prepiske kada mi je rekao da je gotova .po zelji i meri .uzivo mnogo lepse izgledaDa vidimo?
Te stolice izgledaju lepo i udobno na prvi pogled, ali su problematične.Stigla danas stolica prezadovoljan od kvalitet, dobro se uklopio
Pogledajte prilog 63102Pogledajte prilog 63103

Uz HK standardno idu JBL.Ja nisam mogao da odolim ovom kombu, ići će i Digital to Analog converter da bih povezao sa TV-om, zvučnike za sad imam od neke stare panasonic linije, e tu mi treba preporuka do 100e a da se lepo uklopi sa ovim pojačalom, sve će biti bolje od zvučnika sa TV-a što je i primarna namena, a bonus je tuner, sluša mi se radio kod kuće. Nemojmo sad o kablovima, to ćemo ostaviti za neke lepše i bogatije dane. Za pojačalo stoji da je 30w per chanel i 8 Ohms, nađoh nešto ovako ali nisam siguran da li su specifikacije kutija ok mada dobrano premašuju budžet, LINK