A posudica je kad ikad bila staklena i ostane ti cipiripi čaša kad pojedeš krem...Lepo je pisalo poklopac nije za jelo, al ti nisi teo da citas.
Lizala je se i posudica.
Crni tablet beli kabel, crni LG belo postolje, sve crno beli kablovi... ti si izgleda kao mali bas mnogo liz'o poklopce sa Eurocrema!?
Ček, ti si imao 6800XT Safirku pa si uzeo 3080 i rekao da je bolja grafika na njoj, pa sad opet na 6800XT TUF ?Stigla je rx 6800xt tuf gaming oc i monitor LG 27GS75Q-B 27" 200hz, IPS panel 1ms hdr10, gsync and freesync sta reci ludilo od monitora
Pogledajte prilog 59262Pogledajte prilog 59263Pogledajte prilog 59264
Haha ma dobre su obe ja sam hteo da probam nvidiuČek, ti si imao 6800XT Safirku pa si uzeo 3080 i rekao da je bolja grafika na njoj, pa sad opet na 6800XT TUF ?
Jel na kraju bolja od 3080![]()
I?Haha ma dobre su obe ja sam hteo da probam nvidiu![]()
Mislim da je zaključak jasan
rx 6800xt trosi manje struje to je definitivno i radi super sa undervolt dok 3080 vuce vise struja i prednost je dlls
Koji ništa nije bolji od fsr. Najveća prednost je 16GB Vrama naspram 10GB.rx 6800xt trosi manje struje to je definitivno i radi super sa undervolt dok 3080 vuce vise struja i prednost je dlls![]()
e to daKoji ništa nije bolji od fsr. Najveća prednost je 16GB Vrama naspram 10GB.
Meni je tih 16gb bio odlucujuci faktor prilikom kupovine graficke jer nameravam da je zadrzim duzi period. Mada, kako koristim racunar i 2gb bi radilo posaoKoji ništa nije bolji od fsr. Najveća prednost je 16GB Vrama naspram 10GB.
AMD ne meri pravu potrošnju softverski tačno jer ne uključuji potrošnju sa ploče, imaš ovde objašnjeno