• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Sta ste poslednje kupili?

Novatech

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
10.04.2015.
Poruka
2.752
Rezultat reagovanja
2.098
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 1600 (AF) - LC CC 95
Motherboard:
ASRock B450M PRO4
RAM:
Patriot Viper Steel 2x8gb 3000mhz
VGA & cooler:
Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 4GB
Display:
Samsung S24F350
HDD:
Samsung 860 EVO 1TB + Samsung 750 EVO 250gb
Sound:
Lusya Fever DAC + Altec Lansing 4121 + Microlab FC 330
Case:
MS Cyclops V / 2x Arctic P14 - 2x Arctic F12
PSU:
Corsair RM550x
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core (HX Red) - Logitech K230 - Redragon Mirage - Asus TUF M3
Internet:
Supernova 150/10
OS & Browser:
Windows 11 Pro
Other:
Acer Aspire V3 571g
Aha, čim sam video Procter and Gamble kontao sam Rumunija. I jeste rumunija, piše na boci. Sva P&G hemija koja dolazi kod nas je iz Rumunije. Čitao sam negde da je Hrvatska tražila da im hemija tog P&G konglomerata dolazi sa zapada jer je iz Rumunije loša, i da su se izborili za to. Sad koliko je to tačno ne znam, čitao sam negde.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
10.246
Rezultat reagovanja
2.905
Moja konfiguracija
Na Niveama i Lorealima često piše Made in Germany/France (Loreal se proizvodi i u DE) s tim što je opet pitanje da li je to isto kao tamo, a skoro sigurno nije.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.855
Rezultat reagovanja
435
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Nutela nije ista ovde i u Nemačkoj, opšte poznato da je naša gora, svaki bauštelac mi je to rekao, za kući pokupuju deci i donose. Jedino što mi bar imamo neke domaće zdrave hrane više nego oni, iako su cene u marketima bolesne, domaća slanina jaja sir pršuta kajmak od nekog sa sela ima da se nabavi.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
924
Rezultat reagovanja
1.021
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Nutela nije ista ovde i u Nemačkoj, opšte poznato da je naša gora, svaki bauštelac mi je to rekao, za kući pokupuju deci i donose. Jedino što mi bar imamo neke domaće zdrave hrane više nego oni, iako su cene u marketima bolesne, domaća slanina jaja sir pršuta kajmak od nekog sa sela ima da se nabavi.
Da, to je poznata i dokazana priča, ova naša ima mnogo manje lešnika pa je samim tim i ukus drugačiji...

Ukratko:
Slovaks, Poles, Czech and the Hungarians have accused companies of ‘food racism’ after tests claimed branded products were of poorer qualities in their countries when compared to western Europe...

E sad ako je tako u istoćnim delovima EU, zamislite kakvo smeće prodaju na našem tržistu.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.855
Rezultat reagovanja
435
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Da, to je poznata i dokazana priča, ova naša ima mnogo manje lešnika pa je samim tim i ukus drugačiji...

Ukratko:
Slovaks, Poles, Czech and the Hungarians have accused companies of ‘food racism’ after tests claimed branded products were of poorer qualities in their countries when compared to western Europe...

E sad ako je tako u istoćnim delovima EU, zamislite kakvo smeće prodaju na našem tržistu.
Ma našima nije dovoljno što imamo škart iz uvoza, ne samo Nutela, Milka..

Nego je i naš Eurokrem osakaćen, sad je goli šećer, nekad je imao ukus.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
924
Rezultat reagovanja
1.021
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Ma našima nije dovoljno što imamo škart iz uvoza, ne samo Nutela, Milka..

Nego je i naš Eurokrem osakaćen, sad je goli šećer, nekad je imao ukus.
I to sam ispratio.
Naši su kupili italijansku recepturu na nekih 50 ili 60 godina.
Kada je to isteklo nisu smeli vise po njoj raditi (a verovatno su i sastojci bili skuplji) pa su napravili ovu šećerušu...

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.855
Rezultat reagovanja
435
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
I to sam ispratio.
Naši su kupili italijansku recepturu na nekih 50 ili 60 godina.
Kada je to isteklo nisu smeli vise po njoj raditi (a verovatno su i sastojci bili skuplji) pa su napravili ovu šećerušu...
Ma mogu oni bez ičije recepture da poboljšaju kvalitet, ali neće, jeftiniji je šećer od oraha i lešnika. Generalno u Srbiji su u manjini veliki lanci koji mare za narod i kvalitet proizvoda više nego za veći keš.
Čak je i pitanje dal bi imali više keša da zapravo prodaju kvalitet, znam da mnogi više ne kupuju eurokrem, pa ni ja, jer mogu da jedem šećer i vodu kući isti je ukus.

Poslednja izmena:
Vrh