Tajmbandit
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 04.10.2016.
- Poruka
- 2.367
- Rezultat reagovanja
- 2.146
Moja konfiguracija
Meni je BW stigao bez ovih stickera na ventovima, moguće da je to neka novija iteracija, ili su samo zalepili stickere 
Nisi dobio očerupanu verziju; uživaj!Ne znam da li je ovo druga verzija udovica, vidjao sam internetu, da nema kedere gumene zakablove moja ima, i da nema MS ventilatore, dok moja ima...

Dovoljan ti je jedan pozadi i jedan gore (ovaj iznad procesora/kulera).Dal da montiram dva ventilatora na krov posto imam ili ne moram?

Čim završim water loop uzimam i ja još 1

Nabavio sam ga ispod cene. Iz češke.Čim završim water loop uzimam i ja još 1![]()

Opala, neću pitati za cenu, ali verujem da si super prošaoNabavio sam ga ispod cene. Iz češke.
Gledam ga već par meseci![]()
U zdravlje da te dugo služi!Hvala <3Opala, neću pitati za cenu, ali verujem da si super prošaoU zdravlje da te dugo služi!
Predobar je. Imam slican. Aoc 27v2q. Da nije bilo njega uzeo bih taj.kupio ga u bosni na rasprodaji 113 eura sa 36 mjeseci garancije (ispravka napisao sam 103 a cijena je 113 .izvinjavam se )
Pogledajte prilog 32129
iskreno kakav je ne znam jutros je stigao jos je zapakovan kuci ostao na stolu ja otisao na posao pa danas poslije 2 sata ide raspakivanje i postavljanje mozda mu odradim i VESO MOUNT ne dolazi fabricki ali sam nasao na netu foricu kako se moze dodatno odraditi u par koraka ali nije mi prioritet to nego da ga dobro postimam za upotrebu .Predobar je. Imam slican. Aoc 27v2q. Da nije bilo njega uzeo bih taj.
Ajde pošalji mi to fornicu za VESA u PM pošto me interesuje za mojiskreno kakav je ne znam jutros je stigao jos je zapakovan kuci ostao na stolu ja otisao na posao pa danas poslije 2 sata ide raspakivanje i postavljanje mozda mu odradim i VESO MOUNT ne dolazi fabricki ali sam nasao na netu foricu kako se moze dodatno odraditi u par koraka ali nije mi prioritet to nego da ga dobro postimam za upotrebu .

Pa hajde što da ne, možda zatreba ako ne za ovaj, onda za neki sledeći projekatPostoji jedna firma kod nas moze da ti napravi oblik i kvalitet srafa koji hoces ako ti treba mogu da pronadjem u bookmarks stranicama da ti posaljem.
Hvala puno!poslao na pmAjde pošalji mi to fornicu za VESA u PM pošto me interesuje za moj![]()

pa i nisu skupi, ja sam platio 4 titanijumska srafa 10$Najskuplji šrafovi ever:
![]()
Poštarina skuplja od šrafova, plus cena za one pogrešne, izadje cena za 10 šrafova za radijator - 700 RSD
Sent from my iPhone X using Tapatalk